Top 5 Ethereum Airdrops die je niet wilt missen! - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Top 5 Ethereum Airdrops die je niet wilt missen!

Ethereum is een van de meest populaire cryptovaluta. De laatste tijd zien we steeds meer Ethereum airdrops die op het Ethereum netwerk plaatsvinden. Er komen vrijwel wekelijks – soms dagelijks – nieuwe ERC-20 tokens uit. Veel van deze tokens worden verdeeld onder Ethereum gebruikers. Dit doen zij met Ethereum airdrops. In deze blog lees je onze favoriete ETH airdrops voor de komende tijd. We beginnen bij nummer 5 en tellen zo af naar 1.

Andere airdrops5) BioCrypt

De waarde van de BioCrypt airdrop kunnen wij moeilijk voorspellen. De waarde van een enkele BioCrypt token is $0,05. De totale hoeveelheid BioCrypt (website) in omloop en hoeveel de token echt gebruikt gaat worden is nog onbekend. Gebruikers hebben vanaf het moment van schrijven nog 24 dagen de tijd om de token te claimen. Het bedrijf wil het authentiseren en verifiëren makkelijker maken. Zo willen zij er voor zorgen dat bijvoorbeeld sleutels onnodig worden.

4) Infinitus

Infinitus (website) is een interessant project. Zij willen gebruikers allerlei belangrijke gegevens laten opslaan in de blockchain. Infinitus is een decentrale applicatie (dApp) dat gebruik maakt van een blockchain. Informatie die men kan gaan bewaren zijn dingen zoals: private keys, wachtwoorden, pincodes en andere data. Zo heb jij altijd makkelijk toegang tot al jouw gegevens. Ook na een overlijden, is er voor familieleden één decentrale plek waar men alle belangrijke dingen van de overledene kunnen vinden. De Infinitus token is op het moment $0,24 waard. De Ethereum airdrop tokens hebben een totale waarde van $3,80. De airdrop duurt nog 26 dagen.

3) ScientificCoin

ScientificCoin is een crowdfundingplatform op de blockchain. Het belangrijkste doel is om financiële steun te vergaren voor projecten die met wetenschap te maken hebben. Zij gaan werken met slimme contracten en zelfontwikkelde applicaties. Dit allemaal op het grote decentrale ScientificCoin (website) platform. Mensen die meedoen met deze Ethereum airdrop ontvangen 3 tokens. De huidige waarde van deze ScientificCoin tokens is iets meer dan 4 euro. Het aanmelden voor de ScientificCoin airdrop kan nog 25 dagen.


2) CYBR

We zien en horen steeds meer het woord cyberbeveiliging. Gisteravond nog in het televisieprogramma Opgelicht!? en vorige week een aantal keer op Nu.nl en in de kranten. Steeds meer mensen krijgen te maken met cyberaanvallen, phisingoplichting en andere vormen van digitaal terrorisme. CYBR (website) is een blockchain project met een focus op cyberbeveiliging. In de onderstaande video zie je een uitleg van CYBR en de CYBR token. Het aanmelden voor de CYBR token kan even lastig zijn. Je moet namelijk een flink aantal stappen doorlopen. Je ontvangt dan wel 50 CYBR tokens met een huidige waarde van $5,60. Aangezien cybersecurity een hot topic is de laatste tijd, vinden wij het een zeer interessant project.

1) AXEL

AXEL is een blockchainproject. Dit (website) is een afkorting van Autonomous eXchange via Entrusted Ledger. Een behoorlijke mond vol. In het kort willen zij er voor zorgen dat data echt veilig blijft. Er zijn tegenwoordig teveel zaken dat data gestolen wordt en dat privacy geschaad wordt. Zowel Dropbox, Amazon en Facebook hebben de afgelopen jaren te maken gehad met hacks. AXEL moet de oplossing gaan worden. Wat ons betreft een veelbelovend blockchainproject. Dit kan wel eens een van de meest waardevolle Ethereum airdrops ooit gaan worden. Gebruikers kunnen gratis 1300 AXEL tokens claimen. Deze hebben een waarde van maar liefst 26 dollar, omgerekend iets meer dan 22 euro. Wij hebben onze tokens al geclaimd. Meedoen kan nog 25 dagen. Wees er snel bij!

Ethereum kopen

Ethereum gebruiker worden kan snel en gemakkelijk via een van de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.