Top 3 EOS handelsplatformen van 2018 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Top 3 EOS handelsplatformen van 2018

EOS informatie en kopen

Het gehele EOS ecosysteem heeft in 2018 veel aandacht gekregen. Het is een zeer populaire ICO geweest. Nu krijgt het veel aandacht om de goede techniek, de vele ontwikkelingen en de tokens die middels Airdrops bij gebruikers worden gedropt. Er komen ook steeds meer nieuwe platformen bij die gebaseerd zijn op de EOS techniek. In de onderstaande tekst lees je drie platformen die er – wat ons betreft – uitspringen. Twee van de EOS platformen kun je nu al gebruiken. De derde volgt binnenkort. De platformen staan in willekeurige volgorde.

Chaince: Een van de eerste EOS platformen

Een kleine groep bedrijven richten zich op specifiek op EOS. Chaince is een van de eerste die dit doet. Het is een handelsplatform voor blockchainbezittingen die met EOS te maken hebben. Het is zo gemaakt dat het een ondersteuning heeft voor EOS tokens die middels airdrops zijn verkregen. Het Chaince platform is een korte tijd geleden live gegaan en heeft binnen de EOS community een klein beetje aandacht gehad.

Veel gebruikers hopen dat dit platform ooit een volledig decentrale exchange gaat worden. Het huidige model van dit EOS platform is echter anders. Gebruikers moeten gewoon een account aan maken. Munten verhandelen gaat gewoon via de zogenoemde ‘order books’. Dit is niet per se een slecht iets. Over het algemeen gesproken heeft de crypto-community liever een decentrale oplossing. Wij houden dit project goed in de gaten.

EosFinex: een decentrale exchange van Bitfinex

Een van de grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Bitfinex, heeft al in februari 2018 een decentraal EOS platform beloofd. Het platform is echter nog niet af, maar er wordt wel hard aan gewerkt door het bedrijf. In de aankondiging beloven zij wel dat het een decentraal EOS platform gaat worden.

DexEOS: Een live EOS platform

DexEOS (link) is een decentrale exchange met een focus op EOS en de tokens die middels aidrops zijn verkregen. Het is een startende exchange en het volume is nog niet heel erg groot. Je kan – na het aanmaken van een account – een wallet permanent koppelen aan de exchange. Het is een veelbelovend platform, maar de tijd moet nog uitwijzen hoe populair het gaat worden. In de community, onder andere op Reddit, is dit platform goed ontvangen.

EOS kopen?

Dat kan goed bij de onderstaande aanbieders

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.