Top 3 altcoins: deze munten doen het goed - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Top 3 altcoins: deze munten doen het goed

top 3 altcoins

Nu de Bitcoin een mooie stijging laat zien, begint ook de altcoinmarkt langzaamaan te stijgen. Die markt loopt altijd iets achter op de Bitcoin. Maar er is nog geen reden om te vroeg te juichen. Toch zijn er al wat altcoins die het op dit moment goed doen. In dit artikel praten we je bij met welke altcoins je het beste geld kunt verdienen.

FXS/USDT

FXS heeft na 34 weken weer een doorbraak gehad. Het lijkt erop dat als een altcoin langer stand houdt, de munt daarna meestal met een snelle uitbraak komt. Waarschijnlijk volgt er binnenkort een nieuwe koersstijging. De wekelijkse RSI ondersteunt dit idee ook. De koers van 14.259 dollar is een belangrijk meetpunt. Mocht de munt dit bereiken, dan kan de altcoin wel is flink gaan stijgen.

GMX/USDT

GMX is een sterke munt. De altcoin is een zelfstandige munt en houdt zich niet bezig met wat de Bitcoin doet. Dit is een goed teken en maakt de munt onafhankelijk. Op macrogebied zien we higher highs en higher lows, dit lijkt erop dat GMX zich naar een nieuw record kan vestigen.

STG/USDT

De STG altcoin is een vrij nieuwe munt. Sinds augustus zie we de munt bij Binance. Bij STG zien we dat er een macro uptrend in gang is gezet met higher highs en higher lows. Ook zien we een veelzeggende impuls omhooggaan. Waar we de Bitcoin zien schommelen, zien we dat de STG sterk blijft. Dit kan wel is inhouden dat deze altcoin alleen nog maar gaat stijgen.