Tim Draper: Bitcoin 250.000 dollar waard in 2023 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Tim Draper: Bitcoin 250.000 dollar waard in 2023

In een interview met Fox Business heeft de wereldberoemde investeerder aangegeven dat Bitcoin in 2023 een 5% aandeel van de hele wereld zal hebben. Het interview, dat gehouden is op 10 mei 2019, kan je hier teruglezen. Dat durfkapitalist Tim Draper dit uitspreekt is goed nieuws voor investeerders in crypto.

BTC gaat drastisch in prijs stijgen

Tijdens een grote conferentie in Las Vegas zei Draper dat de grootste cryptocurrency, Bitcoin, drastisch in prijs zal gaan stijgen. Volgens Draper gaat Bitcoin 5% van het marktaandeel van de gehele wereld innemen. Hij sprak tevens de volgende woorden, vrij vertaald in het Nederlands: “Het (Bitcoin, red.) is een betere valuta, het is gedecentraliseerd, open – het is transparant; iedereen weet wat er gebeurt op de blockchain”.

Bullrun zet door

Bitcoin heeft deze week de grens van 6000 dollar gepasseerd. Deze belangrijke grens werd niet meer behaald sinds november 2018. Draper heeft dit ook gezien en ziet al een wereld voor zich waar werknemers in Bitcoin uitbetaald krijgen. Er is voor dat bedrijf geen boekhouding meer nodig, omdat de blockchain bijna alles overneemt.

Draper voorstander van smart contracts

Draper, die ook flink heeft geïnvesteerd in meerdere smart contract platformen en Tezos, voorspeelde dat tegen 2023 Bitcoin per stuk 250.000 dollar waard zou zijn. Dit is de meest bullish voorspelling die wij op het moment zijn tegengekomen.

Wie is Tim Draper?

Tim Draper, geboren op 11 juni 1958, is een Amerikaanse durfkapitalist en investeerder. Hij kreeg in de cryptowereld veel aandacht toen hij in beslag genomen Bitcoin had gekocht. Deze BTC was in beslag genomen door de Amerikaanse overheid toen Silk Road werd opgedoekt. Met zijn bullish voorspellingen helpt Draper wellicht ook zijn eigen crypto portfolio de positieve kant op.. Draper is tevens de oprichter van het bedrijf Draper Fisher Jurvetson. Hij studeerde af aan zowel Stanford en Harvard.