ThunderBolt, efficiëntie gekoppeld aan het TBC-token - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

ThunderBolt, efficiëntie gekoppeld aan het TBC-token

ThunderBoltCoin als speerpunt tegen duurzaamheidskwesties

We leven in een tijdperk waarin het elektriciteitsverbruik betrokken is bij problematische situaties. Het token gepresenteerd in www.Thunderboltcoin.io daagt een van de grootste problemen van de mensheid uit, een duurzaam leven voor de planeet. Op dit moment is energieproductie uit hernieuwbare bronnen en recycling schaars.

In de afgelopen decennia en in toenemende mate zijn we getuige geweest van meerdere initiatieven die het milieuprobleem trachten op te lossen. Soms door investeringsmechanismen voor schone energie, soms via traditionele initiatieven voor schoonmaken en verzamelen (meestal lokaal vrijwilligerswerk).

Ook vinden we op het internet campagnes en platforms die een verblijf op de planeet duurzamer maken. Herstel de onmisbare bosgebieden en een lange lijst met taken moet nog worden gedaan. ThunderBolt presenteert nog een andere pijler om onze werkwijzen te verbeteren en een duurzamer bestaan te bevorderen. Toegang tot efficiënte, innovatieve en geavanceerde technologie zonder belemmeringen voor acceptatie – dat is de sleutel tot ThunderBolt en het TBC-token.

Gemakkelijke toegang tot state-of-the-art technologie met ThunderBoltCoin

De meest innovatieve technologie wordt niet altijd toegepast op de woonomgeving, soms is deze gereserveerd voor grote bedrijven en / of grootschalige particuliere projecten. Dit is niet het geval met het ThunderBolt-project, dat innovatieve technologie van de zeer efficiënte stroomgenerator met Pelton RX-18-turbine biedt;
ontworpen door de expert Antonio Romero. Een mijlpaal in het vakgebied van A. Romero dat een innovatief afvalbeheersings- en energie-efficiëntiemodel heeft voorgesteld.

Het project is gebaseerd op geavanceerde ontwikkelingen voor afvalbeheer en energieopwekking. Generatoren, voertuigen en een reeks producten die de weg kunnen banen voor schone energie en duurzame praktijken. Ondanks de grote technologische vooruitgang van de afgelopen jaren hebben miljoenen mensen geen toegang tot elektriciteit.

Een ander project onder leiding van de ingenieur en expert Julio Isgleas, dat hij al enkele jaren ontwikkelt met een optimaal resultaat, is gebaseerd op een hoogfrequente resonator, die de frequentie omzet in beweging. Dit induceert op speciale spoelen, die hoge frequenties in energie omzetten, om de accu’s op te laden, waardoor het kan worden geïmplementeerd in elk apparaat dat ze gebruikt, zowel direct als wisselstroom. Het systeem is voorbereid om op te slaan
tussen 60-70% van de energiekosten van een elektrische motor. De resonator wordt geïnduceerd door een zonneplaat, omdat het energieverbruik erg laag is.

De meest haalbare oplossing zou kunnen zijn om een economische, efficiënte en duurzame energiebron te krijgen waartoe we allemaal toegang hebben. De obstakels en moeilijkheden zijn echter evident door het model van lineaire economie, productie en recycling. De technologie gepresenteerd in het project gekoppeld aan het TBC-token stelt een synergie voor tussen hen. Stimuleren van de neiging om gerecycleerde materialen te gebruiken uit afval en hergebruik van grondstoffen.

Het Ethereum-netwerk gekozen als het oorspronkelijke ecosysteem van het TBC-token Vandaag zijn we niet verrast dat projecten op het gebied van innovatie, onderzoek en schone technologie de blokkering in de keten aannemen. De trend naar de acceptatie van blockchain als basis voor het genereren van inkomsten van bedrijven en initiatieven gaat door. Een innovatief en gedurfd project zoals
ThunderBolt verdient een reeks contrasterende blokken. Onderzoek en ontwikkeling (O & O) zijn eeuwig verbonden met het technologische veld en de fusie van beide geeft aanleiding tot het project.

In het universum van de blokkenketen vinden we twee muren die nog moeten worden gesloopt; gecompliceerde muren, zoals acceptatie en gebruiksgemak voor gebruikers zonder gebruikers. In dit opzicht verbetert de sector door de eenvoud van Ethereum en de programmering van intelligente contracten met Solidity. Deze laatste, de programmeertaal en configuratie van intelligente contracten in het Ethereum-netwerk, vergemakkelijkt de creatie van het ThunderBolt Coin-token en compatibiliteit met meerdere gedecentraliseerde ecosystemen.

Ethereum is het meest goedgekeurde, veilige en beproefde netwerk voor slimme contractblokken tot op heden. Een onbetwistbare keuze om de hoogst mogelijke token-verwerkingscapaciteit te bieden. Deze en andere details kunnen de voorkeur geven aan een gedecentraliseerde invoering van innovatieve en duurzame technologie.

Details over de lancering en distributie van het TBC-token

Het TBC-token wordt uitgegeven onder de hieronder vermelde voorwaarden. Er zijn maximaal 6.000.000.000 TBC’s gemaakt. De prijs van het token die we aanbevelen om de officiële website www.Thunderboltcoin.io te raadplegen, omdat het afhankelijk is van de fase van acquisitie. De verdeling van tokens gemaakt in het Ethereum-netwerk is gebaseerd op de volgende verhoudingen:

  • 50% totale gecombineerde hoeveelheid tokens bedoeld voor voorverkoop en eerste verkoop.
  • 20% wordt toegewezen voor projectstichters, management en operations.
  • 15% is het deel dat wordt toegewezen aan onderzoek en ontwikkeling (O & O).
  • 10% is het deel toegewezen aan marketing en promotie.
  • 5% reservering van het ThunderBolt-project.

Het assortiment producten dat het TBC-token naar mondiale duurzaamheid drijft Op de website www.Thunderboltcoin.io kunt u informatie krijgen over het volledige gepresenteerde assortiment, waaronder een machine genaamd Taurus 10.000. Geschikt voor het afvoeren van maximaal tien ton afval per dag. Het wordt gepresenteerd als het eerste deel van de lijst. Het lijdt geen twijfel dat de opeenhoping van afvalstoffen, zowel op het land als op zee, een wereldwijd probleem is. Waaronder een hele markt die de monetarisering organiseert van “stortland” waarvan de milieusituatie kritisch begint te worden. Taurus 10.000 kan de oplossing zijn voor afvalbeheer in verre situaties om duurzaam te zijn.

Het prototype van het Taurus 10.000-systeem is geverifieerd en goedgekeurd en de resultaten van de productie zijn gedocumenteerd, zowel via video als door een rapport van een expert, opgesteld door een officieel laboratorium in Tsjechië. De resultaten waren zo positief dat we kunnen beginnen met de productie van series. Er zijn al verschillende bestellingen voor de Taurus 10.000-machines en om de productie-installatie te kunnen starten die we nu starten met de voorverkoop van de TBC om de productie te genereren. noodzakelijke fondsen voor de bouw van de plant.

Het tweede product dat wordt gelanceerd door het project dat wordt vermeld in de lijst op de website, is een elektrische motorfiets. De OPTYMUS, ThunderBolt-motorfiets wordt gepresenteerd als een 100% elektrisch voertuig met een RX-18-motor; het bereik van de motorfiets ligt tussen 150 en 200 kilometer, met een enkele lading. De wereldwijde acceptatie van elektrische voertuigen verloopt langzaam; de meeste fabrikanten kiezen voor hybride voertuigen. ThunderBolt presenteert volledig elektrische motorfietsen die kunnen worden ingewisseld voor het TBC-token, dus lijken de gebruiks- en adoptiegevallen in detail te zijn bedacht.

State-of-the-art technologie thuis bij ThunderBolt

Een trendverandering die door de sector wordt ervaren, brengt blockchain-technologie naar steeds meer alledaagse gebieden. Crypto-munten of -tokens worden meestal geassocieerd met financiële speculatie. Een trend die snel verandert. Tijdens de bearish-markt in 2018 werden veel van de crypto-munten of tokens met twijfelachtig nut gescreend. Dit maakte een markt vol met nieuwe projecten schoon en genereerde een niveausprong.

Met voorstellen zoals TBC zijn projecten van twijfelachtige innovatie elke dag gecompliceerder om deel te nemen aan de competitie ten gunste van projecten die zijn uitgewerkt en ondersteund in ware bruikbaarheid. Op het gebied van duurzaamheid wordt veel verwacht van grote bedrijven en productieketens. Tegelijkertijd kan de wereldwijde energievraag een vroeg probleem worden. De innovatieve elektrische boiler van Green Pegasus, die de energiekosten in woningen kan optimaliseren, kan ook worden gekocht met TBC-tokens. Deze en andere producten maken deel uit van het gecreëerde ecosysteem en genereren gebruiksgevallen en hulpprogramma’s voor het ThunderBoltCoin-token.