Substratum kopen, uitleg SUB kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Substratum kopen, uitleg SUB kopen

Substratum kopen

Substratum ziet zichzelf als de basis van gedecentraliseerd internet. Het is een open-source netwerk waarmee iedereen zijn computer als hostingserver kan verhuren. Het hoofddoel van dit project is om het internet toegankelijker te maken en de gecentraliseerde webhosting te vervangen door een decentraal systeem. De bijbehorende crypto is SUB. Substratum kopen kan op meerdere manieren. Nederlanders kunnen het snel en eenvoudig kopen met de betaalmethode iDEAL. Mensen uit Belgen kopen het met bancontact. Hieronder leg ik aan de hand van stappenplannen uit op welke manieren je SUB kan kopen. Ik begin met de meest eenvoudige en snelste methode voor SUB kopen.

Substratum kopen iDEAL

Substratum kopen iDEAL

Geschikt voor beginners én gevorderden

De cryptovaluta Substratum koop je snel en eenvoudig met iDEAL bij Bitvavo. Bij deze betrouwbare aanbieder van tientallen cryptocurrencies kun je snel euro’s storten en Substratum kopen met iDEAL. Een account aanmaken is ook simpel. Als je van plan bent om voor minder dan 5000 euro te kopen, hoef je het niet eens te verifiëren! Natuurlijk raad ik dit wel aan als je meer wilt gaan handelen of als je er zeker wilt zijn dat je ook uit kan betalen als een koers enorm is gestegen. Hieronder heb ik een stappenplan geschreven voor het kopen van SUB bij deze Nederlandstalige crypto-broker.

iDEAL stappenplan

 1. Ga naar de website van Bitvavo via deze link.
 2. Log in of maak een nieuw account
 3. Ga in het dasboard naar euro’s storten en stort met iDEAL het bedrag dat je op jouw account wilt hebben.
 4. Zoek naar Substratum (SUB) en druk op de groene knop met kopen
 5. Vul het totaal in SUB of EUR in wat je wilt kopen
 6. Bevestig de order
 7. Je ziet direct de digitale valuta in jouw wallet staan.

Exchanges met handelsparen SUB/BTC en SUB/ETH

Substratum exchanges

Niet de meest eenvoudige manier, wel de goedkoopste

De beschikbaarheid van deze valuta is niet zo groot als bij veel anderen. Toch kan je het bij een van de bekendste exchanges ter wereld kopen: Binance. Via deze link zie je het volledige overzicht van alle exchanges die handelsparen hebben zoals SUB/BTC en SUB/ETH. In het onderstaande stappenplan zie je hoe je SUB koopt bij Binance. Je moet dan wel eerst beschikken over Ether of Bitcoin. Dat kan je goed via het eerste stappenplan verkrijgen!

Binance stappenplan

 1. Ga via deze link naar Binance
 2. Log in of maak een nieuw account
 3. Stort BTC of ETH. Er zijn op het moment geen andere handelsparen met SUB beschikbaar.
 4. In het tabblad exchange kun je zoeken naar de markten met BTC of ETH. Zoek daar naar Substratum of het ticker symbol SUB.
 5. Bedenk tegen welke prijs je deze valuta wilt kopen. Maak dan een market order aan.
 6. Zodra je order is gevuld krijg je hier een bericht over. De gekochte digitale valuta staat daarna direct in jouw wallet!