Storm: Kopen, gratis verdienen en info - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Storm: Kopen, gratis verdienen en info

Storm Token is een populaire cryptovaluta. Het heeft een zeer succesvolle ICO gehad in 2017. Wij hebben regelmatig reclame voorbij zien komen over Storm cryptocurrency. Ook lezen wij op sociale media en andere websites veel over deze ERC-20 token en het bijbehorende platform. Hoog tijd voor ons om eens goed te kijken naar Storm. In deze blog lees je de algemene informatie over Storm, de manieren voor Storm kopen (met iDEAL), de huidige koers en nog meer. Wat vind jij van deze token en het platform?

Koop direct STORM met iDEAL!

Storm: Gamified Micro-Task Platform

Storm is een rebranding van de populaire app Bitmaker. De app heet nu Storm Play. De naamsverandering heeft plaatsgevonden nadat het bedrijf een nieuwe koers in is geslagen. Er is gekozen om blockchaintechnologie te integreren in de app. Tevens is er gekozen voor een eigen token: De Storm Token. Dit is een ERC20 token die werkt op de Ethereum blockchain. Gebruikers van de app kunnen beloningen in Storm verdienen. Dit kan bijvoorbeeld door games te spelen, dingen uit te proberen of advertenties kijken. Ook het installeren en uitproberen van apps kan Storm token opleveren. Je krijgt de beloning in BOLT. Deze kan je later omwisselen tegen STORM.

Daarnaast is Storm bezig met het ontwikkelen voor een platform voor freelancers. Zij kunnen hun diensten aanbieden via dit platform. Bij huidige freelancer-websites zijn de kosten enorm hoog. Dit wil Storm, door middel van een centrale oplossing, verbeteren.

Storm Play – Earn free Bitcoin: Hoe werkt de app voor iOS en Android?

Het belangrijkste onderdeel van Storm is de applicatie. Deze is op het moment beschikbaar voor Android en iOS toestellen. Wij hebben deze app direct gedownload op ons Samsung Galaxy S9. Hieronder een uitgebreid overzicht mét stappenplan. Ook kijken we of de Storm Play app echt werkt en wat je er allemaal mee kan doen.

Storm Token Bolts verdienen

Installeren Storm Play – Earn Free Bitcoin

Het installeren werkt voor zowel iOS als Android nagenoeg hetzelfde.

  • Link naar Apple Appstore
  • Link naar Google PlayStore

Als je registreert via een bovenstaande link, krijgen wij beiden 9.000 bolt gratis om mee te beginnen. Wil je dit niet, dan begin je met een balans van 0. Je kan dan aanmelden door te zoeken in de appstore naar “Storm Play – Earn Free Bitcoin”

Aanmelden en verifiëren

Om de app te gebruiken en Storm token te verdienen, moet je je aanmelden. Dit kan allemaal in de app zelf. Je vult eerst een (geldig) emailadres en gewenst wachtwoord in. Ook vul je een voor- en achternaam in. Let op: het werkt blijkbaar niet om een tussenvoegsel te gebruiken. Dit kan je oplossen door de spatie er tussenuit te halen. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link waarop je moet klikken. Daarna verifieer je jouw telefoonnummer. Je ontvangt een SMS-bericht met daarin de verificatiecode.

Koop direct STORM met iDEAL!

Overzicht en gratis Stom/Bolts verdienen

Je komt nu in het overzicht terecht. Hier zie je alle huidige aanbiedingen. Dit zijn vaak dingen als:

  • App installeren en tot een bepaald level geraken
  • Advertentie bekijken
  • Iets bestellen (hogere beloning)
  • Een quiz maken
  • Website bezoeken

Beloningen kan je claimen in het tabblad “CLAIM”. Vergeet niet een Jax wallet of MyEtherWallet te koppelen aan de app!

Storm Gigs: Een marktplaats voor freelancers

Hier kunnen freelancers taken uitvoeren voor bedrijven. Zij krijgen direct een uitbetaling in bolt of storm. Deze kunnen zij zelf omzetten naar een cryptocurrency naar keuze (of zelf storm houden!). Deze markt is op het moment nog niet online en slechts in testfase. Er wordt echter veel van verwacht. Vandaar dat de koers redelijk hoog is voor deze nieuwe munt.

Storm Market Gig

Storm koers

Hieronder zie je een overzicht van de live Storm (STORM) koers:

STORM kopen met iDEAL

Bij onze favoriete partner Binance kan je STORM direct met iDEAL kopen. Ook kun je de cryptocurrency gewoon bewaren bij Binance zelf. Lees onze Binance review of maak direct een gratis account aan bij Binance!

Handige links