Stijgers en dalers

Elke maandag kijken we terug naar de grootste stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen qua koers. Puck schrijft deze artikelen met plezier en zit vaak vroeg in de ochtend al klaar om aan de slag te gaan. Zij vindt het leuk om over wat meer onbekendere valuta te schrijven. Zo is zij op deze manier Provoco Token en Bob’s Repair tegengekomen. Digitale valuta die je normaal niet zo snel zal kennen!

Wat kun je verwachten?

Stijgers en dalers BitcoinsaltcoinsIn deze categorie van stijgers en dalers zie je alle berichten die geschreven zijn met dit onderwerp. In deze artikelen staan altijd minimaal 2 screenshots; één van de dalers en één van de stijgers. Daarnaast worden er meerdere cryptocurrencies uitgewerkt. Zo maak je ook kennis met nieuwe cryptovaluta! Daarnaast zie je met hoeveel procent de koersen zijn gestegen van een bepaalde valuta. Het komt dikwijls voor dat een crypto met meer dan 500% in een week is gestegen, maar ook een 300% daling is geen uitzondering.

Investeren in deze valuta

De meeste grootste uitschieters zijn de onbekendere munten. Deze zijn bijvoorbeeld onderdeel van een pump & dump of hebben in korte tijd veel investeerders aangetrokken. Het staat natuurlijk iedereen vrij om te investeren in dit soort valuta, maar je moet je wel bedenken dat het wel investeren met een hoog risico zijn!
Page 1 of 3 1 2 3

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan