Stijgers en dalers week 9, 2020 crypto - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 9, 2020 crypto

Stijgers en dalers uitgelicht

De wondere wereld van cryptocurrency staat nooit stil. Ook deze week kijken we weer naar de grootste stijgers en dalers. In week 9 zijn er veel stijgers en dalers te melden. Ook de top 10 crypto hebben een roerige week meegemaakt. Dit zie je dan ook goed terug in de groep grootste stijgers en dalers van de afgelopen dagen. Zo is Egoras Dollar met meer dan 400% gestegen en WhiteCoin met bijna 300%. Aan de andere kant vinden we Acute Angle cloud en SoundDAC, die beiden meer dan 75% waarde zijn kwijtgeraakt. Daarnaast zijn ook DEX en SafeCapital meer dan de helft van hun waarde kwijt. Hieronder zie je in diverse screenshots de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week.

Grootste crypto stijgers week 9 op een rij

In de onderstaande afbeelding, genomen van Coinmarketcap, zie je een overzicht van de top 10 grootste stijgers. Dit zijn projecten die de afgelopen dagen het best hebben gepresteerd.

Stijgers week 9

Egoras Dollar

Egoras is een blockchain-gebaseerde recommerce / wederverkoopmarktplaats die is ontworpen om verkopers en kopers van gebruikte items in staat te stellen snel waarde uit te wisselen zonder een derde partij die transacties kan overzien of manipuleren.

WhiteCoin

Whitecoin is een op de gemeenschap gebaseerd decentralisatieproject met meer dan vijf jaar geschiedenis. Het project werd begin 2014 gelanceerd. De belangrijkste leden van het oorspronkelijke ontwikkelingsteam komen uit Nederland, Duitsland, Finland, Australië en andere landen.

De nieuw opgewaardeerde Whitecoin zal het RPOS-mechanisme gebruiken om de functies zoals cross-chain asset management, cross-chain transfer, exchange en cross-chain value transfer te realiseren. De opgewaardeerde Whitecoin-openbare keten biedt drie hoofdfuncties: cross-chain vermogensbeheer, slimme contracten, gedecentraliseerde uitwisselingen en de kernfunctie: mechanismen voor community governance.

De opgewaardeerde Whitecoin is een cross-chain project, dat naar verluidt de functie van cross-chain asset management heeft gerealiseerd. Het team beweert dat het de grootste ketenoverschrijdende publieke keten ter wereld is. Het beoogt een benchmark en demonstratie te bieden voor het doorbreken van de barrières tussen verschillende openbare ketens.

Grootste dalers van week 9

Hieronder zie je de andere kant; de dalers. De rode cijfers waren in de gehele cryptowereld aanwezig. Gelukkig lijkt er nu een kleine stijging te zijn. De onderstaande afbeelding is afkomstig van Coinmarketcap.

Dalers week 9