Stijgers en dalers week 7 crypto - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 7 crypto

Stijgers en dalers uitgelicht

De afgelopen week is qua stijgers en dalers niet enorm spannend. In het verleden zagen we wel eens weken met meerdere stijgers tussen de 700 en 1000 procent. Week 7 was een vrij rustige week. Toch waren er een aantal mooie stijgers aan het begin van de week, maar die tegen het einde van de week weer iets inleverden. Deze week kijk ik – zoals elke maandag – naar de stijgers en dalers van de afgelopen week. Deze week zijn Titan Coin, Folgory Coin, LCX en Acute Angle Cloud. De grootste dalers is Enzo, dat maar liefst meer dan 90% van zijn waarde is verloren.

Grootste stijgers week 7 in een overzicht

In het onderstaande overzicht zie je de grootste stijgers van week 7 op een rij. De screenshot is gemaakt van de website Coinmarketcap van het onderdeel Gainers & Losers.

Grootste stijgers week 7

Titan Coin

Titan Coin beschrijft zichzelf als een digitale munteenheid die directe en grensoverschrijdende betalingen mogelijk wil maken. Titan Coin gebruikt Hybrid POW & dynamic POS SHA 256D voor zijn transacties en een Proof of Stake (PoS) -systeem dat PoS-mijnwerkers dynamisch betaalt.

LCX

LCX, de Liechtenstein Cryptoassets Exchange, wil een van ‘s werelds eerste gelicentieerde en bewaakte veiligheidstokenbeurzen worden. Het eerste product is LCX Terminal, een crypto-handelsdesk om op grote crypto-beurzen binnen een enkele interface te handelen. In november 2018 claimt LCX een zakelijke licentie te hebben gekregen van het Liechtensteinse ministerie van Economische Zaken. LCX AG werd opgericht in april 2018 en heeft zijn hoofdkantoor in Liechtenstein.

Grootste dalers week 7 in een overzicht

In het onderstaande overzicht zie je de grootste dalers van week 7 op een rij. De screenshot is gemaakt van de website Coinmarketcap van het onderdeel Gainers & Losers.

Grootste dalers week 7

Enzo

Enzo is een wereldwijde, digitaal native, door gebruikers ondersteunde cryptocurrency gebouwd op basis van blockchain-technologie. Het is ontworpen voor Alfa, een nieuwe sociale ervaring met als doel iedereen over de hele wereld te empoweren en te verheffen. Naar verluidt wordt Enzo ondersteund door gebruikers en de tijdwaarde die zij genereren met hun deelname aan het netwerk.

AppCoins

AppCoins is een open en gedistribueerd protocol voor app-winkels op basis van de Ethereum-blockchain en slimme contracten. Het herontwerp app-advertenties, in-app aankopen (IAP) en app-goedkeuring verloopt via een circulair model. Omdat een hoger aandeel van de advertentie- en IAP-inkomsten binnen het app-ecosysteem wordt behouden, wordt meer waarde behouden in de app-economie. Omdat het een open protocol is, zou het in theorie meer transparantie en vertrouwen bieden. Meerdere app-winkels kunnen hiervan profiteren en hiervan profiteren, en belanghebbenden zullen moeten bijdragen aan de ontwikkeling en toepassing ervan. Bovendien zal API-integratie de implementatie stroomlijnen.

AppCoins integreert app-winkels, gebruikers, ontwikkelaars, adverteerders en OEM’s. Dit systeem is app store-agnostisch en bestaat op verschillende mobiele platforms (Android en iOS). De verschillende app-winkels fungeren als orakels van de slimme contracten, die zijn gekoppeld aan elk van de kerntransacties van het platform. Dit systeem creëert een vertrouwenslaag voor de economie, waardoor de behoefte aan tussenpersonen overbodig wordt. AppCoins wil de universele taal van de app-economie worden.

Het protocol bevat ook een zogenaamd Bewijs van Aandacht. Gebruikers, app-winkels en OEM’s ontvangen tokens via het Proof-of-Attention-concept als beloning. Ontwikkelaars die reclame willen maken voor hun apps, kunnen er zeker van zijn dat de gebruiker het heeft geïnstalleerd en gebruikt. De gebruikers herinvesteren hun tokens via inapp-aankopen en dit zou theoretisch een deugdzame lus creëren die de economische groei van AppCoins stimuleert.