Stijgers en dalers week 6, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 6, 2020

Stijgers en dalers uitgelicht

Vandaag – een dagje te laat – bekijk ik weer de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. Week 6 van 2020 was een zeer goede week voor veel mensen, maar dat kwam met name door de grote stijging van Bitcoin. Deze lijkt in week 7 weer iets te stabiliseren. We zijn een dagje te laat met deze update, omdat we gisteren de website in een nieuw design hebben gestoken. Ook is de website 8 keer sneller geworden voor de optimale gebruikservaring. Hieronder bekijk ik weer de grootste stijgers en dalers. De grootste stijger is KickToken en de grootste daler EXMR FDN. Bekijk de screenshots. Ook licht ik een aantal projecten uit. Let op: Dit is geen handelsadvies. Doe altijd je eigen onderzoek.

Stijgers week 6 in een screenshot

In de onderstaande screenshot zie je de grootste stijgers van de afgelopen 7 dagen. We hebben de afbeelding gemaakt op 11 februari 2020 om 11:15 (ja, een dag te laat!).

Stijgers en dalers week 6

KickToken

Kick Ecosystem beschrijft zichzelf als een set FinTech-tools die een “one-stop-shop” vormen voor elke gebruiker van over de hele wereld. Deze hulpmiddelen zijn bedoeld om alle financiële behoeften te dekken. KickToken fungeert als een centrale valuta, die zich op het Ethereum-platform bevindt.

Het ecosysteem bestaat uit een exchange (KickEX.com), een verwijzingsprogramma KickRef (ref.kickex.com), een white label token sale-oplossing (KickDesk), STO-notering en handel, een verenigd inlogsysteem (KickID), een portemonnee voor meerdere valuta’s ( KickWallet), een crypto-betalingsgateway (KickPay), advertentienetwerkintegratie (KickCPA), een mobiele app (KickMobile), een berichtenservice (KickMessenger), een onderzoeksinstituut voor cryptomarkten KickAcademy (academy.kickex.com) en oplossingen voor ruilprijzen (AIO en IEO).

Origin Protocol

De missie van Origin is om echte peer-to-peer e-commerce mogelijk te maken. Met behulp van Origin kunnen kopers en verkopers rechtstreeks met elkaar communiceren en transacties uitvoeren zonder tussenpersonen. Tegenwoordig kunnen gebruikers goederen en diensten kopen en verkopen via de marktplaats-applicatie en partner-apps van Origin. Marktplaatsbeheerders kunnen hun eigen peer-to-peer-applicaties maken die de open-source standaarden van Origin implementeren. Het Origin Token (OGN) is een belangrijk onderdeel van het Origin-platform en fungeert als een stimuleringsmechanisme om de gezondheid en groei van het netwerk te waarborgen en tegelijkertijd de gebruikers van Origin in het netwerk te voorzien.

Dalers week 6 in een screenshot

Er zijn ook weer een aantal projecten een groot deel van hun waarde verloren. Hieronder zie je de top 10 van grootste dalers in week 6 van 2020 op een rij,

Dalers week 6

Evedo

Evedo beschrijft zichzelf als een blockchain-gebaseerd platform bestaande uit B2B & B2C Marketplaces. Het beoogt bedrijven en deelnemers die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen te verenigen. Het overkoepelende doel is het bouwen van een marktplaats en een ecosysteem dat de evenementenindustrie van $ 850 + miljard zal helpen groeien door alle partijen zonder onnodige tussenpersonen te verbinden.