Stijgers en dalers week 51 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 51

Stijgers en dalers uitgelicht

Deze week was geen hele bijzondere week in de wereld van crypto. De stijgers waren niet uitzonderlijk en ook bij de dalers verloren slechts 3 projecten meer dan de helft van hun waarde. Deze week kijken we daarom iets sneller naar de lijst van stijgers en dalers. Natuurlijk kan je wel alles in de twee – inmiddels bekende – screenshots bekijken. Een overzicht van de stijgers en dalers van week 51 2019!

Grootste stijgers week 51

In de onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap onderdeel Gainers en Losers om 08:10, zie je een overzicht van de top 10 meest gestegen valuta.

stijgers week 51

Lunes

Lunes beschrijft zichzelf als een Braziliaans technologiebedrijf dat B2B- en B2C-blockchain-oplossingen creëert. Haar diensten en producten zijn gericht op het democratiseren van financiën door fondsenwerving, betaalmethoden en commerciële automatisering met behulp van cryptocurrencies aan te bieden

Lunes claimt de grootste cryptocurrency in Latijns-Amerika te zijn. Het werd ontwikkeld met als doel totale transparantie en snelle / goedkope transacties te bieden. De blockchain van Lunes is bereid om alle soorten informatie op te slaan en te garanderen, namelijk. documentauthenticatierecords, uitgifte van digitale activa en uitvoering van slimme contracten.

Op de blockchain van de Lunes vindt de generatietijd van het sleutelblok elke 60 seconden plaats; de microblokken duren enkele seconden. Naar verluidt heeft het een maximale capaciteit van 65.500 transacties per minuut en 1.092 per seconde. De validatie van transacties op het Lunes-netwerk vindt plaats via de LPoS (Leased Proof-of-Stake), die het Lunes-team als het veiligste validatieschema voor blockchain beschouwt.

In Lease Proof-of-Stake kan elke netwerkdeelnemer – die meer dan 5000 Lunes bezit – een validatieknooppunt worden, dat bijdraagt ​​aan de beveiliging en een deel van de netwerktransactiekosten ontvangt als beloning. Bovendien kan iedereen met het leasesysteem lid worden van het netwerk als validator.

HTML Coin

HTMLCOIN (HTML) is een cryptocurrency. Gebruikers kunnen HTML genereren door het mijnproces. HTMLCOIN heeft een huidige voorraad van 80.434.575.000 met 53.067.332.239.516 in omloop. De laatst bekende prijs van HTMLCOIN is $ 0,000114 USD en daalt met -15,32% in de afgelopen 24 uur. Het handelt momenteel op 4 actieve markt (en) met $ 76.524,36 die de afgelopen 24 uur is verhandeld. Meer informatie is te vinden op http://www.htmlcoin.com/

Grootste dalers week 51

Hieronder zie je de grootste dalers van de afgelopen 7 dagen. Daaronder lichten we er enkele uit.

dalers week 51

Echoin

De openbare keten van Echoin heeft tot doel een gedecentraliseerd energiehandelnetwerk te creëren met behulp van blockchain-technologie. Het Echoin Ecosysteem zal een dubbel tokensysteem gebruiken. EC is het gas in het openbare ketenecosysteem van Echoin, dat wordt gebruikt om de netwerkbeheerders en verificatieknooppunten te betalen. De EUSD is een stabiele valuta die wordt gegenereerd door de toezegging van fiat-valuta’s (dwz Amerikaanse dollars). EUSD zal worden uitgegeven in de openbare keten van Echoin en de veiligheid en geloofwaardigheid ervan worden ondersteund door bank (en) en / of andere onafhankelijke agentschappen.

Aurora

Aurora Chain (AOA) heeft als missie het creëren van een heldere, kleurrijke blockchain-wereld met snelwerkende contracten die een eenvoudige ontwikkeling van applicaties op de blockchain mogelijk maken. Het team streeft ernaar om bedrijven uit verschillende sectoren samen te laten werken met behulp van de distributie van een vast aanbod van de onderliggende valuta-AOA als middel om de snelheid en functionaliteit van het consensusmechanisme te waarborgen. Als zodanig kunnen transacties snel worden gerealiseerd op basis van gedelegeerd bewijs van ringstemmen uitgerust met byzantijnse fouttolerantie om de interactieve consistentie binnen het systeem te verbeteren.