Stijgers en dalers week 5, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 5, 2020

Stijgers en dalers uitgelicht

Het is weer maandag! Hoog tijd voor een overzicht van de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. We hebben – zoals altijd – een screenshot gemaakt van zowel de stijgers als dalers van de afgelopen 7 dagen. Deze maken wij elke ochtend van Coinmarketcap. Deze week is de grootste stijger Streamit Coin en de grootste daler Bitball. De laatstgenoemde is geen onbekende in deze reeks artikelen. Hieronder bekijken we de top 10 stijgers en top 10 dalers van de afgelopen week en lichten we een aantal crypto uit.

Top 10 stijgers crypto

Hieronder zie je een tabel met daarin de top 10 stijgers. Op nummer 1 staat Streamit Coin met een stijging van 678,59%. Daarna volgt eosDAC met 332,85%. De rest van de top 10 is allemaal minder dan 200% gestegen, wat misschien veel lijkt, maar voor deze serie stijgers en dalers is dat vrij bescheiden. Het screenshot is genomen van coinmarketcap/gainers-losers 

Stijgers week 5 2020

Streamit Coin  (STREAM)

StreamIT-gebaseerde StreamIT biedt miljoenen streamers wereldwijd de mogelijkheid om streaming of vlogging een fulltime carrière te maken en als kanaal of creator te groeien. Elke streamer of vlogger verlangt naar een miljoen subs maar anders dan reguliere inhoud of interessante beschrijvingen, tot nu toe hadden ze niets meer dat ze de abonnees konden aanbieden. Het abonneebestand is dus volledig afhankelijk van het feit dat uw inhoud viraal of op zijn minst populair wordt. StreamIt Video bot is hier om vele streamers en vloggers zoals jij te helpen je kijkers te behouden en je kanaal op te bouwen.

EOSDAC-token

EOSDAC-tokens geven de houders de mogelijkheid om een ​​geregistreerd lid van eosDAC te worden na instemming van de statuten met de aangesloten klant . Hoe meer tokens je hebt, hoe groter de voordelen die je hebt. Als eosDAC-lid hebben geregistreerde tokenhouders de mogelijkheid om op te stemmen en de Bewaarder te kiezen om de tokenhouder te vertegenwoordigen. Bewaarders zullen beslissen hoe de inkomsten van de DAC worden toegewezen door het ondertekenen van on-chain multi-sig werknemersvoorstellen. EOSDAC geregistreerde leden en / of tokenhouders kunnen airdrops ontvangen van projecten die de eosDAC “DAC FACTORY” gebruiken om hun eigen DAC’s te lanceren. Geregistreerde EOSDAC-tokenhouders komen in aanmerking om werknemervoorstellen in te dienen voor betaald werk voor eosDAC of EOS-ecosysteem. Geregistreerde EOSDAC-tokenhouders kunnen recht hebben op winstuitkering als de gekozen bewaarder stemt om dit te doen.

Top 10 dalers crypto

De screenshot is genomen van Coinmarketcap om 09:10. Hier zie je de top 10 dalers van de afgelopen week. Het was een hele heftige week voor meerdere projecten. Zo verloren 7 (!!) projecten meer dan de helft van hun waarde. De grootste verliezers zijn BitBall en Evedo, die respectievelijk 92,43% en 81,49% van hun waarde verloren in de afgelopen 7 dagen.

Dalers week 5 2020 op een rij

Evedo

Evedo beschrijft zichzelf als een blockchain-gebaseerd platform bestaande uit B2B & B2C Marketplaces. Het beoogt bedrijven en deelnemers die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen te verenigen. Het overkoepelende doel is het bouwen van een marktplaats en een ecosysteem dat de evenementenindustrie van $ 850 + miljard zal helpen groeien door alle partijen zonder onnodige tussenpersonen te verbinden.

Silverway

Silverway biedt geaggregeerde en gestructureerde OTC-gegevens (zonder recept) voor cryptomarkten. Het ecosysteem omvat honderden professionele beleggers, makelaars, beurzen, projecten en duizenden particuliere beleggers, die mogelijk kunnen worden opengesteld voor meer geaccrediteerde marktdeelnemers. Het platform is naar verluidt gecreëerd door een team van voormalige investeringsbankiers en private equity-professionals.