Stijgers en dalers week 46, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 46, 2019

Stijgers en dalers uitgelicht

Wederom een trieste week in de wereld van cryptocurrencies. Bitcoin daalde van ruim €7500 naar iets boven de €6000 en veel (lees: bijna alle) altcoins volgden braaf. De daling van sommige altcoins is deze week wel erg heftig te noemen. ETHplode verloor meer dan 75% van zijn waarde en maar liefst 18 cryptovaluta hebben meer dan de helft van hun waarde verloren. Hopelijk zijn er niet teveel mensen in de positieve berichten van veel TA’ers getrapt Deze week bekijken ik traditiegetrouw de stijgers en dalers van deze week. Bitbal (BTB) heeft wel een immense groei meegemaakt, al lijkt het wel een hoog pump & dump gehalte te hebben. Een groei van 1.706,01% is namelijk wel erg bijzonder.

Eerst iets over de Bitcoin koers van de afgelopen week

Hieronder zie je de koers van Bitcoin van de afgelopen 7 dagen. Een flinke daling is ingezet. De ene persoon noemt het een logische correctie, de ander zag het niet aankomen. Het is nu de vraag wanneer de bodem bereikt is. Hier doe ik -zoals altijd- geen voorspelling over.

Grootste stijgers week 46 – afgelopen 7 dagen

In onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap op 25 november 2019 om 09:24, zie je de grootste stijgers van de afgelopen week. De grootste uitschieter is Bitbal (BTB), met een groei van 1706,01% in de afgelopen 7 dagen. Wie de grafiek bekijkt, ziet meteen dat dit geen hele normale groei is.

Stijgers en dalers week 46

Bitbal (BTB)

Gestegen met 1706,01%

Bitball heeft als doel een cryptocurrency te worden die wordt geaccepteerd als betaalmethode in realistische scenario’s. De missie van Bitball is het bouwen van een ecosysteem om de kloof tussen digitale valuta, beurzen en klanten te overbruggen. Het beoogt grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken met een gebruikersvriendelijke interface. Fase 4 van het project omvat het bouwen van een online ruilsysteem voor goederen en diensten voor internationale deelnemers op basis van cryptocurrency en fiat. BitBall zal worden gebruikt als middel voor gebruikers op het komende Ebarter-platform om producten of diensten over de hele wereld tegen lage kosten te verkopen of kopen. De missie van Bitball is om te dienen als een langetermijninvestering

Streamr DATAcoin (DATA)

Gestegen met 163,31%

Stream DATAcoin heeft een bizar hoog volume de afgelopen 24 uur van: €22.405.226. Streamr is het ontbrekende realtime gegevensprotocol voor het gedecentraliseerde web.Publiceer en abonneer u op cryptografisch beveiligde datastromen met een paar regels code, handel realtime gegevens op de Marketplace of probeer Core, onze realtime datatoolkit. Hieronder zie je hoe dit precies werkt:

Grootste dalers week 46, 2019

In onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap op 25 november 2019 om 09:24, zie je de grootste dalers van de afgelopen week. Zoals je in de inleiding al hebt gelezen hebben enorm veel projecten meer dan de helft van hun waarde verloren. Volgens mij heb ik nog niet eerder zoveel projecten boven de 50% zien staan in de geschiedenis van deze blogserie.