Stijgers en dalers week 45, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 45, 2019

Stijgers en dalers uitgelicht

De koers van Bitcoin is de afgelopen 7 dagen vrij stabiel en alleen maar iets gedaald. In euro is de prijs van rond de 8000 euro naar 7700 gedaald. In meerdere groepen – op o.a. Telegram en Facebook – werden door mensen die in TA geloven wilde voorspellingen en tekeningen op grafieken gemaakt voor de afgelopen week. Van falling wedges tot dubbele toppen, van grote breakouts tot een verdubbeling van de koers. Geen van de personen had zo’n saaie week verwacht met hun tekeningen. Een groep altcoins hebben wel een spannende week meegemaakt. Zo is adToken met 277% gestegen en Silent Notary met 228%. Secrets of Zurich, EveriToken en Akropolis hebben meer dan de helft qua waarde ingeleverd. Hieronder vind je weer een overzicht van de grootste stijgers en dalers van de afgelopen7 dagen.

Grootste stijgers week 45

In de onderstaande screenshot, genomen op 18 november 2019 om 08:02, zie je de grootste stijgers van de afgelopen week. De screenshot is gemaakt van het onderdeel “Gainers and losers” van de website Coinmarketcap.

Stijgers week 45

Silent Notary (SNTR)

Huidige rang 1121 – Gestegen met 228,46%

De grootste stijger, adToken, heb ik vorige week al behandeld. Deze crypto komen we wel vaker tegen in allebei de lijsten. Silent Notary is een gedecentraliseerd notarissysteem, geschikt voor meerdere platformen met wereldwijde wettelijke dekking. SilentNotary is een gedecentraliseerde multiplatform-service. SilentNotary gebruikt bijna alle mogelijke interfaces om notarisatiediensten op de blockchain voor alle gebruikers te integreren. Wat is er eenvoudiger dan een foto naar de virtuele notaris te sturen via een favoriete messenger? Of geef het adres van de blockchain-notaris op in de lijst met e-mailontvangers? Voor complexere bewerkingen zijn mobiele applicaties voor iOS en Android beschikbaar.

Alle interfaces zijn geïntegreerd in één account waar uw bewijs wordt opgeslagen. Daarnaast ontwikkelen we een breed scala aan juridische oplossingen en creëren we een wereldwijd ecosysteem van advocaten en experts die klaar staan ​​om onze klanten te helpen in het geval van een rechtszaak. Op 26 september 2019 hebben ze nieuwe ontwikkelingen bekendgemaakt. De kans is groot dat de prijs hierop reageert.

Fusion (FSN)

Huidige rang 103 – Gestegen met 217,33%

Fusion is hier op de redactie geen onbekend project. Het staat al een tijdje op de nominatie voor de crypto review op vrijdag. Fusion is een project dat bestaat uit een all-inclusive blockchain-gebaseerd financieel platform dat cross-chain, cross-organisatie en cross-data brondiensten aanbiedt via slimme contractwerkgelegenheid. FUSION werd opgericht door de CEO van BitSE, een incubatiebedrijf dat QTUM Blockchain en de VeChain blockchain ontwikkelde, cryptoprojecten die beide succesvol zijn.

Fusion wil de belangrijkste problemen oplossen die blockchain-technologie momenteel ondervindt, namelijk interoperabiliteit en schaalbaarheid. Het project heeft ook als doel om cryptocurrencies uit verschillende waardeklassen over te dragen naar verschillende ketens, wat resulteert in een blockchain die alle tokens en munten samenbrengt.

Fusion maakt gebruik van het Hierarchical Hybrid Consensus Mechanism (HHCM) dat dingen leent van PoW en PoS. Tegelijkertijd maakt het gebruik van parallelle computing door knooppunten samen te groeperen, waardoor een efficiënt en veilig platform ontstaat. Een van de leukste projecten om goed in de gaten te houden voor 2020!

Grootste dalers week 45

In de onderstaande screenshot, genomen op 18 november 2019 om 08:02, zie je de grootste dalers van de afgelopen week. De screenshot is gemaakt van het onderdeel “Gainers and losers” van de website Coinmarketcap.

Dalers week 45

Secrets of Zurich (SOZ)

Huidige rang 2140 – Gedaald met 64,11%

Secrets of Zurich is een plek waar mensen kunnen leren over handelen in o.a. crypto. Deze Trading Acedemy heeft ook een eigen token, de SOZ-token. Secrets of Zurich token speelt een grote rol in de SOZ-handelsacademie. Het is niet alleen een cryptocurrency om te handelen, maar ook een geweldige mogelijkheid om een ​​speciale korting voor onze diensten te krijgen. Het project heeft 64% in waarde ingeleverd. Gezien de token en het doel van de token kan ik begrijpen waarom investeerders niet wild enthousiast zijn.

EveriToken (EVT)

Huidige rang 1635 – Gedaald met 58,44%

EveriToken is geregistreerd in Zug, Zwitserland en wordt ondersteund door investeerders zoals Fenbushi Capital. Het wil de snelste openbare bedrijfsketen ter wereld worden. Na de lancering van zijn mainnet op 31 juli 2018, beweert everiToken 10.000+ TPS, beveiliging op bedrijfsniveau en een niveau van industriestandaardisatie te hebben bereikt. everiToken’s everiPay commerciële token-betalingsoplossing beweert een transactiesnelheid en gebruikerservaring te hebben bereikt die vergelijkbaar is met AliPay en WeChat Pay. everiToken won de eerste prijs voor de stemming van de mensen op de Global Payment Summit in oktober 2018. everiToken heeft naar verluidt meer dan 20 verschillende integraties met DApps op zijn platform voltooid.