Stijgers en dalers week 44, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 44, 2019

Stijgers en dalers uitgelicht

Er is weer een week voorbij. Elke maandag bekijken we de grootste stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen. Deze week was wederom een bijzondere week. Week 44 is een week waarin twee projecten met meer dan 500% zijn gestegen. DUO Network Token (nee, niet DUO van de studentenleningen) en MINDOL zijn beiden enorm gestegen. DXChain Token kent in de afgelopen 24 uur zelfs een handelsvolume van bijna 8 miljoen (!!) euro. Universa, een project dat een klein beetje dood aan het bloeden was, kent een enorme opleving dankzij zeer positief nieuws en is ook meer dan 200% gestegen. In deze blog bekijken we de lijsten van stijgers en dalers in de afgelopen 7 dagen weer!

Stijgers week 44

In het onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap op maandag 11 november 2019 om 12:20, zie je een overzicht van alle stijgers in de afgelopen 7 dagen. Daaronder licht ik er een aantal uit.

DUO Network Token

Gestegen met 537,45% – Website: https://duo.network/

DUO Network is een in Singapore gevestigd blockchain-project geïnitieerd door FinBook Pte Ltd in 2017. Ze streven ernaar de risico’s en belemmeringen voor de handel in digitale derivaten die zijn geërfd van traditionele financiële markten te verminderen, een transparante en autonome derivatenmarkt te maken. Het bestaat hoofdzakelijk uit Collateralized Autonomous Tokens (of kortweg CAT), Price Oracle, DUO DEX. Het platform heeft als doel risico’s en barrières in traditionele derivatentransacties te verminderen, door middel van onderpand slimme contracten en zelf-gereguleerde referentietarieven, waardoor een transparante en autonome derivatenmarkt wordt gecreëerd.

DUO moet de problemen oplossen van de hoge volatiliteit, onvoldoende liquiditeit en het gebrek aan hulpmiddelen voor risicobeheer in de huidige cryptomarkten. Zoals te zien is in traditionele markten, is succesvolle ontwikkeling van een derivatenmarkt vaak een bewijs van de diepte en volwassenheid van de onderliggende activaklasse. Hierbij stellen we een nieuw raamwerk voor crypto-derivatencontracten voor: Collateralized Autonomous Token (CAT).

MINDOL

Gestegen met 533,67% – Website: https://mindol.net/

Volgens het onderzoek van het ministerie van Economie, Handel en Industrie zou de marktomvang van de entertainmentindustrie, zoals Japanse films, animatie, tv-programma’s, muziek, games, enz. Ongeveer 12 triljoen yen zijn. Dit is echter alleen voor de binnenlandse markt. Er wordt ook gezegd dat de schaal van de markt die zich over de wereld verspreidt tientallen keren dat is. Meer dan 230.000 bezoekers uit heel Europa komen bijvoorbeeld naar “Japan Expo”. Een festival van de Japanse cultuur wordt ook elk jaar gehouden in Frankrijk en andere landen. De Japanse subcultuur, die gewoonlijk wordt aangeduid als de nerdcultuur, heeft over de hele wereld de overhand gekregen met een verspreiding van internet en is concurrerende inhoud geworden die de Japanse overheid heeft gepromoot als Cool Japan-strategie.

MINDOL-tokens op internet laten circuleren en een marktplaats van ‘eMINDOL’ vestigen die functies biedt als posten, stemmen, doneren, schikken en auteursrechtenbeheer. We zullen ook een project voor het creëren van inhoud ontwikkelen, inclusief animaties, game- en filmproducties. Houders van MINDOL-tokens kunnen de inhoud die MINDOL heeft geproduceerd, natuurlijk ook rechtstreeks deelnemen aan het maken van inhoud voor anime, manga en film, en investeren in hun favoriete project en hun favoriete idool ondersteunen en deelnemen aan verschillende evenementen. Bovendien kunnen ze met de token een schikking treffen in de echte winkels waarmee MINDOL samenwerkt.

Universa

Gestegen met 237,02% – Website: https://universablockchain.com/

Universa is een blockchainproject dat in het verleden erg werd opgehypet in de cryptowereld. Grootste aanstichter was John Mcafee. Universa Protocol maakt het mogelijk om geavanceerde technische ontwikkelingen te gebruiken, zoals IoT, BIM en escrow-financiering, die transparantere, vertrouwde en snellere transacties mogelijk maken, waardoor alle deelnemers aan het digitaliseringsproces van de stad kunnen worden gekoppeld.

Op 7 november 2019 werd bekend dat Tunesië een eigen digitale currency gaat ontwikkelen. Deze is gebaseerd op de Universa Blockchain. Natuurlijk reageerde de prijs direct positief. Meer informatie kun je lezen in de onderstaande Tweet.


Grootste dalers week 44

In het onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap op maandag 11 november 2019 om 12:20, zie je een overzicht van alle dalers in de afgelopen 7 dagen. Daaronder licht ik er een aantal uit.

Grootste dalers week 44

adToken

Gedaald met -70,88% – Website: https://metax.io/adtoken/ (op het moment uit de lucht)

AdToken is de vorige weken erg gestegen. Men vermoed dat er een grote pump en dump gaande was. De prijs is de laatste tijd erg negatief. In de lijst van deze week voert adToken de dalers van week 44 aan.  Meer informatie over dit project kun je in de vorige edities van Stijgers en Dalers lezen op onze website.

XcelToken Plus

Gedaald met -69,92% – Website https://www.xceltrip.com/

XcelTrip wil de reisindustrie verstoren met zijn blockchain-gebaseerde reisplatform. XcelTrip heeft naar verluidt meer dan 1,5 miljoen hotels en ongeveer 400 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd om reizen te boeken met Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Verge en zijn eigen XLAB (XcelToken Plus). XcelTrip-app kan worden gedownload op zowel iOS- als Android-apparaten. Het is een oplossing die geschikt is voor crypto-betaling en waarmee klanten naar verluidt vakanties, vakanties, hotels en vluchten kunnen boeken.

Een van de stijgers en dalers kopen?

Meestal kun je de crypto in de stijgers en dalers lijsten niet verhandelen op de EUR-markten. Je moet dus eerst Bitcoin of soms Ethereum kopen. Dit kan goed in de onderstaande widget.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Sommige elementen van deze blog zijn ingestuurd door de makers van de projecten. Doe altijd goed onderzoek voordat je investeert in een (nieuw) project. Deze blog is geen handelsadvies.