Stijgers en dalers week 41 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 41 2019

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Deze week vind je weer een overzicht van de grootste stijgers en dalers van de afgelopen zeven dagen. De screenshots in dit artikel zijn gemaakt op maandag 14 oktober 2019 om 09:30.

Stijgers week 41

Deze week is de grootste stijger Titan Coin (TTN). Deze cryptocurrency is de afgelopen zeven dagen met maar liefst 422,22% gestegen! Onder deze stijger vind je Bitsdaq (BQQQ) die deze week is gestegen met 392,55%. De derde grootste stijger van de afgelopen zeven dagen is TouchCon (TOC), deze munt is gestegen met 222,72%.

grootste stijgers

Titan Coin (TTN)

De Titan is een nieuwe en experimentele digitale valuta. Deze valuta maakt het mogelijk om directe betalingen uit te voeren aan iedereen, overal te wereld. Maar wat maakt deze munt nou zo uniek in de cryptowereld? Dat is het feit dat deze munt het verbeteren van de beperkingen bij andere munten als hoofddoel heeft. Ook ligt de focus op volledige transparantie, veiligheid en directheid van digitale betalingen. De wallets van Titan Coin zijn beschikbaar op alle technologieën. Verder worden er sociale platforms gebruikt om mensen te betrekken.

Cryptocean (CRON)

Deze nummer 7 op de lijst van grootste stijgers in week 41 heeft op 25 december 2018 een ICO succesvol afgerond. Bijzonder aan deze munt zijn de cryptokaarten die gekoppeld zijn aan deze currency. Dit zijn plastic en virtuele kaarten voor fiat-geld, smart-accounts en cryptovaluta’s. Het jonge team achter Cryptocean (CRON) was ook te vinden op de Blockchain week in Rusland in 2018.

Dalers week 41

In de lijst van de grootste stijgers en dalers is de grootste daler van deze week is Agrocoin (AGRO) deze munt is de afgelopen zeven dagen gedaald met 95,11%. Op de tweede plek van de dalers van de laatste week staat Pascal (PASC) gedaald met 65,20% gevolgd door de munt T.OS (TOSC) die de afgelopen week 60,09% daalde.

grootste dalers

Pascal (PASC)

Op de tweede plek van de dalers van de afgelopen week staat de munt Pascal. Deze munt heeft als doel ’s werelds eerste verwijderbare blockchain-systeem te worden. Hierbij maken zij gebruik van de SafeBox-technologie. De delige blockchain en het account-seal protocol bieden samen met de Safebox-technologie een oneindig schaalbare blockchain.

MixMarvel (MIX)

MixMarvel staat op de 5e plek van de grootste dalers in week 41 2019. Geïntegreerd door de naam die ons deed denken aan de bekende stripserie en films waren wij vastbesloten om alles over deze munt te weten te komen. Eenmaal aangekomen op de website sprong meteen een afbeelding van het spel HyperDragons GO in beeld! Aan de munt zijn verschillende spellen gekoppeld waarin je MixMarvel als betaalmiddel kan gebruiken. Lees hier de Engelstalige whitepaper.

Crypto kopen

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.