Stijgers en dalers week 4, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 4, 2020

Stijgers en dalers uitgelicht

Het is weer een nieuw begin van de week. Trouwe lezers weten dat wij dan kijken naar de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. We hebben om 09:15 een screenshot gemaakt van de stijgers en dalers op Coinmarketcap. Deze hebben wij met de redactie eens goed doorgenomen. In dit artikel bekijken we de stijger en dalers in de wondere wereld van cryptocurrenices van week 4. Ook lichten wij een aantal projecten uit die wij interessant vinden. Dit is echter geen handelsadvies. Doe altijd goed je eigen onderzoek!

Grootste stijgers week 4, 2020

De lijst wordt aangevoerd door BitBall, die met een stijging van 2.660,48% de investeerders zeker heel blij heeft gemaakt. Hieronder zie je een overzicht van alle stijgers in de afgelopen 7 dagen. Daaronder lichten we een aantal stijgers uit.

Grootste stijgers week 4 van 2020 crypto

BitBall

Bitball wil een cryptocurrency worden die wordt geaccepteerd als betaalmethode in realistische scenario’s. De missie van Bitball is het bouwen van een ecosysteem om de kloof tussen digitale valuta, beurzen en klanten te overbruggen. Het beoogt grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken met een gebruikersvriendelijke interface. Fase 4 van het project omvat het bouwen van een online ruilsysteem voor goederen en diensten voor internationale deelnemers op basis van cryptocurrency en fiat. BitBall zal worden gebruikt als middel voor gebruikers op het komende Ebarter-platform om producten of diensten over de hele wereld tegen lage kosten te verkopen of kopen. De missie van Bitball is om te dienen als een investering op lange termijn

Evedo

Evedo beschrijft zichzelf als een blockchain-gebaseerd platform bestaande uit B2B & B2C Marketplaces. Het beoogt bedrijven en deelnemers die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen te verenigen. Het overkoepelende doel is het bouwen van een marktplaats en een ecosysteem dat de evenementenindustrie van $ 850 + miljard zal helpen groeien door alle partijen te verbinden zonder onnodige tussenpersonen.

Prometeus

Prometeus Network beschrijft zichzelf als een veilig en gedecentraliseerd ecosysteem dat is ontworpen om echte problemen in de gegevensbemiddeling op te lossen. Het is gemaakt voor de datamarktindustrieën Influencer Marketing, Medical en Insurance. Prometeus Network is ontwikkeld door Prometeus Labs, een bedrijf van datawetenschappers en ondernemers.

Grootste dalers week 4, 2020

In de onderstaande screenshot zie je meerdere dalers op een rij. De lijst wordt aangevoerd door BenePit Protocol, die meer dan 86% van zijn waarde is verloren.

MeconCash

MeconCash is bedoeld voor gebruik als betaalmethode en beloningsvaluta in mobiele applicaties, games en emoji-services in het blockchain-ecosysteem. Het kan worden overgedragen via de MeconCash-portemonnee en is bedoeld voor gebruik als handelsvaluta.

BQT

BQT beschrijft zichzelf als een orderboek crypto-uitwisseling met sociale handelsfuncties. Het BQT Hedge Trade-systeem is bedoeld als een manier voor handelaren om cryptoassets voor een korte periode te verwerven door middel van escrow van hun bestaande cryptobedrijven. De BQTuniversity is bedoeld om gecertificeerde crypto-educatiecursussen aan te bieden die zijn gebouwd door experts uit de industrie.