Stijgers en dalers week 37 cryptocurrency - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 37 cryptocurrency

Stijgers en dalers week 37

Waar we een aantal weken met z’n allen nog aan het juichen waren, was het de afgelopen 7 dagen geen groot feest. Slechts een handjevol top 50 projecten hebben hele mooie stijgingen meegemaakt. De meeste crypto’s, die veel in de portfolio’s zitten van veel Nederlanders, hebben echter een flinke daling gehad. In deze blog zie je het overzicht van de stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen. De twee screenshots zijn afkomstig van Gainers & Losers van de marktkapitalisatie-website Coinmarketcap.

Grootste stijgers crypto week 37

In de lijst van de afgelopen 7 dagen zien we geen mega stijgingen. De grootste stijger is Connectome, gevolgd door GMB. Hieronder zie je de rest van de top 10.

Grootste stijgers week 37 crypto

Connectome

Het project heeft als doel om samen met bedrijven, makers, ontwikkelaars en individuele gebruikers te bouwen en de beste delen van ontwrichtende technologieën zoals AI, blockchain en AR / VR te combineren met de beste menselijke kwaliteiten. Naar mijn mening een veelbelovend project.  Meer informatie over dit project lees je op de – vrij karige (helaas) – officiële website van Connectome.

GMB

GMB beschrijft zichzelf als een dual-cryptocurrency die naar verluidt hoge snelheden biedt en een verbinding met de echte wereld. Het project is een blockchain-platform met verschillende SPACE Dapps zoals TravelSpace, een op blockchain gebaseerde reisgemeenschapsdienst.

Grootste dalers afgelopen 7 dagen

Helaas zien we ook een groot aantal dalers in de lijst. Zo verloor Tweeba 96,63% van zijn waarde, waardoor het met stip op één staat. Een recordaantal van meer dan 30 projecten verloren meer dan de helft van hun waarde. Een enorme veldslag dus. In de onderstaande screenshot zie je hier meer over.

Tweebaa

De mega daling van Tweebaa is niet onopgemerkt gebleven. OP Twitter wordt er al gesproken van een Exit Scam, waar de developers massaal hun Tweebaa hebben verkocht en stoppen met het project. Andere mensen geloven er nog wel in. Het lijkt er echter op dat alle assets (waaronder de crypto) van Tweebaa zijn bevroren, waardoor mensen er niet meer bij kunnen. Dit verklaart direct de mega daling..