Stijgers en dalers week 34: XRT + 794% en YF -85,92%
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 34: XRT + 794% en YF -85,92%

Stijgers en dalers uitgelicht

Cryptobezitters hebben in week 34 een prachtige week. De afgelopen week zijn veel populaire crypto flink gestegen. Met name Chainlink (LINK), dat hele grote partners heeft, is enorm hard gestegen. In de lijsten met grootste stijgers en dalers van de afgelopen tijd zien echter altijd meer kleinere valuta. Het is namelijk voor een crypto die €0,000001 waard is om 800% te stijgen in een week dan bijvoorbeeld Bitcoin of Litecoin. De grootste stijger is Robonomics.network, de grootste daler YF Link. Hieronder zie je de wekelijkse overzichten met grootste stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen. Onder de overzichten licht ik enkele crypto uit. Beide screenshots zijn afkomstig van Gainers & Losers van Coinmarketcap om 09:14.

Grootste stijgers week 34 crypto

Hieronder zie je de top 10 grootste stijgers. De bekendste munt (althans op de redactie) is Orchid. Deze is regelmatig voorbij gekomen in de categorie stijgers en dalers. Met een volume van €244.081.428 in de afgelopen 24 uur, is dit een munt om zeker in de gaten te houden. Wie weet dat Orchild binnenkort de top 10 crypto op basis van market cap gaat binnendringen Deze crypto bevindt zich – op het moment van schrijven – op plek 16.

Orchid

Orchid hanteert een nieuwe benadering van digitale privacy met het eerste peer-to-peer, gestimuleerde privacenetwerk. Op het netwerk kan iedereen bandbreedte kopen en verkopen met behulp van het Orchid-token (OXT). Gebruikers kunnen privé browsen en toegang krijgen tot inhoud zonder te worden beperkt door hun geografie. Met zijn gedecentraliseerde ontwerp, multi-hop-architectuur en Open Source-ethos, biedt Orchid gebruikers “ongekende digitale privacy in een betrouwbare context”.

Hun eerste aanbod is de Orchid-client, een open-source tool waarmee gebruikers het web kunnen verkennen met de privacy die ze nodig hebben, bediend door een open marktplaats voor bandbreedte gebouwd op Ethereum. Hierdoor worden de knooppunten op het netwerk weergegeven en kan de gebruiker kiezen welke routes hij wil nemen.

Antiample

Antiample beweert een ERC20-token te zijn op de Ethereum-blockchain met een constant afnemend aanbod. Verder wordt beweerd dat wanneer de waarde van 1 Antiample-token afneemt, de voorraad met ten minste 1% wordt verlaagd, waardoor elke Antiample meer waard zou zijn.

De inhoud is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. U mag dergelijke informatie of ander materiaal niet interpreteren als juridisch, fiscaal, investerings-, financieel of ander advies. Niets op onze site vormt een verzoek, aanbeveling, goedkeuring of aanbieding door Coinmarketcap. U bent als enige verantwoordelijk voor het evalueren van de verdiensten en risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of andere inhoud op Coinmarketcap voordat u beslissingen neemt op basis van dergelijke informatie of andere inhoud. Er zijn risico’s verbonden aan het investeren in cryptocurrencies. Investeren in cryptocurrencies brengt risico op verlies met zich mee en verlies van hoofdsom is mogelijk.

Grootste dalers week 34 crypto 2020

Naast stijgers, zijn er ook altijd dalers. Maar liefst 12 (!!) crypto’s zijn meer dan de helft van hun waarde verloren. In het onderstaande overzicht zie je hoe erg het slagveld vorige week was.