Stijgers en dalers week 32 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 32

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Vaste bezoekers hebben het al opgemerkt: Het is de laatste tijd erg stil op Bitcoinsaltcoins.nl. Dit komt omdat de twee vaste redactieleden aan het genieten waren van een vakantie. Nu zijn we weer volledig terug en starten we de week, zoals altijd, met de stijgers en dalers van de afgelopen week. Vorige week was – over het algemeen gezien – een goede cryptoweek. Dit zien we ook terug in de cijfers van de stijgers. Bij de dalers zien we een groot aantal projecten die meer dan 50% van hun waarde zijn verloren. Grootste verliezer is BQT, met een daling van 90%.

Stijgers week 32

De grootste stijger van de afgelopen week is Everycoin met een percentage van 453%. Een enorme opsteker voor investeerders in dit project. Op plek twee zien we Minexcoin, met een stijging van 372%. Bitbook Gaming volgt op een derde plek met 178%. In de onderstaande screenshot – genomen van Coinmarketcap om 11:00 op 05-08-2019 – zie je het volledige overzicht.

Stijgers en dalers week 32

Everycoin

Everycoin is voor de groep mensen die geen bank hebben (unbanked). Zij willen de eerste grote blockchain-bank ter wereld zijn. In de onderstaande video zie je een uitstekende uitleg over dit project.

Minexcoin

Minex is een van de meest interessante projecten van de afgelopen tijd. Minexcoin staat voor eenvoudige betalingen. In de onderstaande video kun je hier een uitleg over bekijken.

Dalers week 32

Na een groot aantal mooie stijgers, zijn er ook veel dalers te noteren. In de onderstaande screenshot – genomen van Coinmarketcap om 11:00 op 05-08-2019 – zie je het volledige overzicht. Grootste uitschieter is wel BQT, dat meer dan 90% van zijn waarde verloor in de afgelopen 7 dagen.

Dalers week 32

BQT

Volgens de officiële website: “CRYPTO-ONDERWIJS, SOCIALE UITWISSELING EN HANDELSPATFORM VOOR HEDGE

Wij geloven dat aan de vraag naar gewenste acquisitie van Crypto Assets kan worden voldaan met een aanzienlijk aanbod van verschillende Crypto Asset Holdings en rechtstreeks onderhandeld door Trader Peers.”. Deze crypto kan aangekocht worden op veel grote exchanges.”

Het is tevens een exchange.

Crypto kopen

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.