Stijgers en dalers week 32: It's Over 9000 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 32: It’s Over 9000

Stijgers en dalers uitgelicht

Eigenlijk zou ik de eerste week op het gebied van stijgers en dalers overslaan. Dit hele weekend heb ik de crypto koersen goed in de gaten gehouden. Toen wist ik al dat ik er eigenlijk wel over moest schrijven. Er zijn enorm veel verschuivingen geweest op het gebied van stijgers, maar ook aan de andere kant. Meer dan 7 projecten hebben 50% of meer van hun waarde verloren. Seele-N spant de kroon. Dit crypto-project verliest -81,90% van zijn waarde in zeven dagen tijd. Au. Ouroboros (OURO) maakt een stijging van meer dan 9000 procent mee. In totaal hebben tien cryptovaluta een stijging van meer dan 200% meegemaakt in week 28. Hieronder zie je de overzichten van stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen. Had jij een goede week?

Stijgers week 32

Hieronder zie je de screenshots, die ik elke maandag neem van Coinmarketcap, met daarin de stijgers van de afgelopen week. Je ziet hier de top 10 crypto’s die het meest zijn gestegen in de afgelopen 7 dagen.

Ouroboros (OURO)

De grootste stijger is Ouro. Deze crypto neemt op het moment plek 296 in op de crypto-ranglijst van Coinmarketcap. Ouro is een cryptocurrencie gelanceerd op 9 maart 2019. Op de website noemen zij zichzelf nog steeds een nieuwe crypto. De focus ligt op snelle betaling en een veilige ervaring bieden voor gebruikers. De afgelopen week is het project gestegen met meer dan 9000%. Een leuke verwijzing naar het volgende Dragon Ball Z-fragment.

Spendcoin

Spend heeft twee producten voor financiële dienstverlening, de Spend App en Spend Card. Dit zijn uitlopers van Spend.com, dat als doel heeft gebruikers een digitale portemonnee met meerdere valuta’s te geven om meerdere fiat- en digitale activa te kopen, verkopen, opslaan, beheren en uitwisselen. De Spend App is beschikbaar in de Apple iOS App Store en Google Play Store.

De Spend Card is een Visa-kaart waarmee gebruikers naar verluidt geld kunnen besteden in de Spend Wallet via de Spend App op meer dan 40 miljoen locaties die Visa accepteren. Gebruikers kunnen naar verluidt ook de bestedingskaart op Apple en Google Pay gebruiken. Het Spend-beloningssysteem wordt mogelijk gemaakt door Spendcoins, gemaakt door de Spend Foundation.

Spendcoins kunnen ook worden ingewisseld voor cadeaubonnen, kortingen, lidmaatschappen of worden uitgegeven aan fiat op meer dan 40 miljoen locaties wereldwijd. Spendcoin zal de eigen valuta zijn op Spendchain, een naar verluidt supersnelle interoperabele betalings-blockchain die zal worden gebruikt om het netwerk te beveiligen en transacties te verwerken.

Grootste dalers week 28

Hieronder zie je de grootste dalers van de afgelopen week. Ook deze screenshot is afkomstig van Coinmarketcap.

3x short XRP-token

Gebruikers kunnen leveraged tokens kopen, net als normale tokens op een spotmarkt. Ze hoeven echter geen onderpand, marge, liquidatieprijzen of iets anders te beheren dat een gebruiker met een normale marge moet beheren.