Stijgers en dalers week 27: Weinig stijgers – hoge verliezen
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 27: Weinig stijgers – hoge verliezen

Stijgers en dalers uitgelicht

Vorige week was voor veel cryptobezitters geen hele goede week. Slechts de day traders lijken nog bescheiden winsten geboekt te hebben. Veel kleinere projecten hebben enorme verliezen geleden. In de top 10 van cryptocoins hebben er geen gekke verschuivingen verloren. Bitcoin, Ethereum en Ripple noteerden wel kleine verliezen over de hele week, maar dit is niet noemenswaardig vergeleken met andere stijgers en dalers uit de lijst. Zo steeg Egoras (EGR) met 701%, Codeo Token (CODEO) met 547% en Molecular Future (MOF) met 365%. Aan de andere kant verloor AZBI CORE (AZBI) 93% van zijn waarde en UniDollar (UNIUSD) 82%. Een waar slagveld. In totaal verloren vijf crypto’s meer dan de helft van hun waarde in week 27. Hieronder zie je de overzichten, die ik elke maandag voor je klaarzet!

Grootste stijgers van week 27

Waar we normaal stijgers van meerdere duizenden procenten terugzien in de lijst, is het deze week wat mat. Slechts twee projecten boeken meer dan 500% winst: Egoras en Codeo. Hieronder zie je het overzicht in de screenshots, genomen van Coinmarketcap op 29 juni om 09:41.

Grootste stijgers crypto week 27

Egoras protocol (EGR)

Het Egoras-protocol, gelanceerd op 18/11/2019 door een team in de Verenigde Staten, Bangladesh, Vietnam en Nigeria, bestaat uit twee tokens: Daric-token (DXAU – een gedecentraliseerde stabiele munt gekoppeld aan 1 XAU.) En Egoras-token (EGR) – een cryptocurrency die wordt gebruikt om de stabiliteit van het Daric-token te vergemakkelijken). EGR-tokens worden ook gebruikt om transactiekosten te betalen op het Egoras-platform en bieden houders stemrechten binnen het stemsysteem van Egoras.

Egoras gebruikt het Ethereum-netwerk voor de transactielaag (het verzenden en ontvangen van EGR-tokens, evenals interactie met het EGORAS slimme contract), terwijl de consensuscode en het uitzetmechanisme zijn vervat in het EGORAS slimme contract.

Egoras stelt gebruikers in staat om zijn of haar EGR-munten uit te zetten voor een deel van de nieuwe muntuitgifte of inflatie en bevat functies die zijn ontworpen om gedrag te stimuleren dat prijswaardering stimuleert, DXAU te stabiliseren en gedrag dat prijsschade aanmoedigt te ontmoedigen. Het slimme contract van Egoras straft stakers voor het vroegtijdig beëindigen van hun inzet en beloont hen voor het langdurig inzetten van grotere hoeveelheden EGR. De maximaal mogelijke jaarlijkse inflatie van EGR is ontworpen op 3,69% na het eerste jaar van lancering.

Molecular Future

Molecular Future omschrijft zichzelf als een one-stop-platform voor investeringen in digitale activa, gezamenlijk geïnvesteerd door Molecular Group, CHINA FORTUNE (00110.HK), Eagle Fund, HBCC Investment, XBTING Foundation, HCASH Foundation en Collinstar Capital.

  • Molecular Future APP biedt drie belangrijke producten:
  • FundsCurrent Fund, ETF, CTA, Hedge Funds en Quantitative Funds;
  • CryptoCurrency-belofte: Cryptocurrency-hypotheek – omvat uitlenen en lenen;
  • Moleculaire dividend: dagelijkse dividenden wanneer gebruikers MOF hebben, die kan worden gebruikt voor financieel beheer

 Grootste dalers week 27 crypto

Naast de bescheiden stijgers, zijn er ook een aantal dalers te noteren. Deze zie je in de screenshot hieronder. De top 10 is afkomstig van Coinmarketcap.

Grootste dalers crypto week 27

AZBI

Het AZBI-ecosysteem is gemaakt om alle tekortkomingen in de blockchainindustrie aan te pakken. De blockchain-industrie toegankelijker en gedecentraliseerd maken voor de massa. Los van het feit dat AZBI de afhankelijkheid van derden wegneemt (of op zijn minst vermindert) en draait op EVM, de mogelijkheid van schaalbaarheid is veel groter dan enig ander blockchain-ecosysteem in de industrie.  Hierdoor kunnen ontwikkelaars van verschillende platforms ook bijdragen aan de ontwikkeling ervan en zelfs het implementeren in hun use-cases om een echt gedecentraliseerde en multi-chain architectuur te creëren.

In de afgelopen paar jaar is de vraag naar architectuur met meerdere kanalen enorm toegenomen als gevolg van problemen met opslag en efficiëntie die zowel door ontwikkelaars als door eindgebruikers worden opgeworpen. Hoewel er meerdere multichain-oplossingen zijn in de markt iset AZBI-netwerk is het enige platform dat EVM ondersteunt op een gelaagde architectuur (met behulp van meerdere ketens).