Stijgers en dalers week 27: 🟢Datamine + 292,60%, 🔴Cannadrix -76,74% - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 27: 🟢Datamine + 292,60%, 🔴Cannadrix -76,74%

Stijgers en dalers uitgelicht

Deze week zijn er weer enorm veel verschuivingen op het gebied van stijgers en dalers. De wondere wereld van crypto staat dan ook zeker niet stil. Ik bekijk elke maanden de grootste stijgers en dalers op het gebied van crypto. De ene keer is het een rustige week met weinig verschuivingen, een andere keer is er enorm veel verloren of gewonnen. Week 28 kent enorm veel verschuivingen in zowel de stijgers als dalers. Zo is Datamine flink gestegen en aan de andere kant Cannadrix flink gedaald. Bekijk hieronder de recente overzichten van week 28!

Stijgers week 28 crypto

Er zijn drie crypto-projecten gestegen met meer dan 150%. Mensen die hebben geïnvesteerd in deze projecten hebben een mooie winst weten te boeken. Hieronder zie je het overzicht in een screenshot van de top 10 grootste stijgers van deze week volgens Coinmarketcap (bron).

Grootste dalers van deze week

Deze week zijn 9 (!!) projecten meer dan de helft van hun waarde verloren. Een enorme klap voor investeerders en ontwikkelaars in deze crypto’s. De grootste verliezen zijn van Cannadrix, BitCash en 3x Short Tezos Token. Hieronder zie je het laatste overzicht: