Stijgers en dalers week 26: PLAAS 982,83% - Azbi -80,41% - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 26: PLAAS 982,83% – Azbi -80,41%

Stijgers en dalers uitgelicht

De afgelopen week was het weer een ouderwets slagveld. Hoewel Bitcoin en andere top 10 crypto deze week niet enorm veel beweging toonden, was het in de onderste regionen in de cryptoranglijsten ouderwets smullen. Zo verloor AZBI meer dan 80% van zijn waarde in de afgelopen 7 dagen en steeg PLAAS met bijna 1000%. Wie heeft geïnvesteerd in dit project, heeft een goede week gehad. Daarnaast zijn er nog meer stijgers en dalers te noteren in de afgelopen week. Hieronder bekijk ik, zoals op elke maanden, de stijgers en dalers van de afgelopen week. Hieronder zie je het overzicht van week 26 stijgers en dalers crypto in screenshots.

Stijgers cryptowereld week 26

In het onderstaande overzicht kun je de stijgers van de afgelopen 7 dagen bekijken. Je ziet de top 10, zoals op maandagochtend 08:14 op de website Coinmarketcap. Ik maak elke maandag een screenshot van het onderdeel Gainers & Losers, dat je hier kan vinden.

Vid

Vid wil een video-journalingstoepassing van de volgende generatie worden die controle geeft aan zijn gebruikers. Gegevens zijn beveiligd door middel van encryptie zonder kennis, dus alleen de gebruiker heeft toegang tot hun inhoud. Blockchain-technologie drijft het interne VID-token van het bedrijf aan, een digitale valuta die wordt gebruikt om waarde over het netwerk over te dragen. Contentmakers kunnen VID-tokens verdienen wanneer andere gebruikers hun video’s bekijken. Merken en adverteerders kunnen makers van inhoud ook rechtstreeks met het VID-token betalen, zonder dat Vid een korting krijgt.

Het bedrijf heeft eigen technologie ontwikkeld die gebruikmaakt van AI en machine learning-technieken om clips automatisch op het ritme van de muziek te bewerken, de meest relevante delen van een clip te identificeren, inhoud te versnellen en te vertragen, en filters toe te passen die het eindproduct een gepolijst uiterlijk geven. en professioneel gevoel. Vid heeft twee patenten die zijn technologie beschermen, en verschillende andere worden beoordeeld. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles en satellietkantoren in Zuid-Korea, Hong Kong, Singapore en de Kaaimaneilanden.

Dalers week 26 crypto

Hieronder zie je in de screenshot, tevens afkomstig van Coinmarketcap, de dalers van de afgelopen week. Het was weer een ouderwets slagveld in de onderste regionen van de ranglijst.

Yap Stone

YAP STONE (YAP) werd gelanceerd in 2008. YAP STONE streeft ernaar een platform voor gedeelde economie op te bouwen dat de winst die van de gemeenschap wordt afgeleid, daaraan zal bijdragen. YAP STONE wil een belangrijke valuta worden voor slimme steden. YAP Chain is een smart city blockchain-systeem dat is gericht op de behoeften van organisaties, winkelcentra en straten en steden.