Stijgers en dalers week 24: WPP TOKEN de grote winnaar - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 24: WPP TOKEN de grote winnaar

Stijgers en dalers uitgelicht

Elke week kijk ik naar de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. Zo ook in week 24. De afgelopen dagen hebben een aantal projecten weer hele mooie winsten gemaakt. Wat denk je van WPP TOKEN dat met een stijging van meer dan 900% de grote winnaar is van de week. Deze token wordt op de voet gevolgd door DWS, dat met 662% is gestegen. Aan de andere kant vinden we Gomics (-57,02%), AAX Token (-54,07%) en Electronero (-49,96%). In deze blog zie je een overzicht van alle top 10 stijgers en top 10 dalers van de afgelopen week. Het is geen hele heftige week geweest, buiten de crypto die in deze inleiding staan.

Stijgers week 24 van 2020

In de onderstaande screenshot, genomen van Gainers & Losers van Coinmarketcap.com op maandagmiddag 14:34 zie je de top 10 stijgers van deze week. Er zitten weer een aantal leuke projecten tussen!

Stijgers crypto week 24

WPP TOKEN

WPP TOKEN heeft haar hoofdkantoor staan in Genève, Zwitserland. WPP Energy GmbH bevindt zich sinds 2009 in de sector van hernieuwbare energie. WPP omschrijft zichzelf als een opslag  voor groene energie en milieutechnologieën die het bouwt, bezit, exploiteert en onderhoudt. Het geeft ook licenties voor technologie en gaat strategische joint venture-partnerschappen aan om de uitrol van milieuvriendelijke technologieën te versnellen. Het wordt ook wel de groene energie token genoemd. De afgelopen week zijn ze hard gestegen.  In de onderstaande video kun je meer leren over dit (groene) project.

Sparkpoint

Sparkpoint is opgericht in oktober 2018 en heeft als doel de massale acceptatie van cryptocurrencies. Zij willen voornamelijk er voor zorgen dat crypto een betaalmiddel wordt. Hiervoor zien zij Sparkpoint-token (SRK) als geschikte crypto voor. Het is een ERC-20 token dat gebruikt wordt in het Sparkpoint-ecosysteem. Iedereen die aan de vereisten voldoet, kan deelnemen en zaken doen op het platform van het bedrijf.

Dalers week 24 van 2020

Natuurlijk zijn er ook weer veel projecten die een groot deel van hun waarde hebben verloren. Ook deze screenshot is genomen van het onderdeel Gainers & Losers van Coinmarketcap.