Stijgers en dalers week 23: 🟢Fox trading &🟠 Switch - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 23: 🟢Fox trading &🟠 Switch

Stijgers en dalers uitgelicht

In de categorie Stijgers en Dalers bekijken we elke week op maandagochtend de grootste stijgers en dalers van de afgelopen zeven dagen. Soms zien we een aantal hele leuke stijgers, die in de komende weken nog verder stijgen, vaak zien we dezelfde crypto terugkomen. Deze week zien we Switch bijna 90% van zijn waarde verliezen, maar aan de andere kant Fox Trading bijna 600% aan waarde winnen. Aan de hand van screenshots bekijken we de stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen!

Top 10 stijgers van week 23, 2020

In de onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap op maandag 1 juni 2020 om 07:03, zie je de top 10 stijgers van de afgelopen 7 dagen. Daaronder bekijken we een aantal projecten in het kort.

Stijgers week 23 2020

Fox Trading

Volgens de website van Fox Trading: “VOns doel is om een ​​eenvoudig geautomatiseerd handelssysteem aan te bieden om onze investeerders op lange termijn stabiele winsten te garanderen. Ons slimme platform en zijn tools maken de handel gemakkelijker dan ooit om iedereen deel te laten nemen aan dit project.” Je kan je op de website inschrijven om gratis handelssignalen te ontvangen of deel te nemen aan het complete handsfree AutoTrading-systeem. In de onderstaande video zie je meer over dit project, dat in week 23 met bijna 600% is gestegen.

KickToken

KickToken is een uitgebreid project dat uit meerdere onderdelen bestaat. Kick Ecosystem beschrijft zichzelf als een set FinTech-tools die een “one-stop-shop” vormen voor elke gebruiker van over de hele wereld. Deze tools zijn bedoeld om in alle financiële behoeften te voorzien. KickToken fungeert als een centrale valuta, die zich op het Ethereum-platform bevindt.

Het ecosysteem bestaat uit een exchange (KickEX.com), een verwijzingsprogramma KickRef (ref.kickex.com), een white label token-verkoopoplossing (KickDesk), STO-notering en -handel, een uniform login-systeem (KickID), een portemonnee voor meerdere valuta’s ( KickWallet), een crypto-betalingsgateway (KickPay), advertentienetwerkintegratie (KickCPA), een mobiele app (KickMobile), een berichtenservice (KickMessenger), een crypto-marktonderzoeksinstituut KickAcademy (academy.kickex.com) en oplossingen voor wisselkoersen (AIO en IEO).

Scanetchain

Scanetchain (SWC) beschrijft zichzelf als een commerciële dApp die is ontwikkeld voor commercialisering van blockchain. Met behulp van augmented reality (AR) -technologie identificeert Scanetchain producten, merken en afbeeldingen digitaal in online en offline omgevingen. Door aan elk object een scanbare markering toe te wijzen, kunnen gebruikers items van fysieke objecten scannen met hun smartphonecamera, zonder extra apparatuur of vereisten, en direct toegang krijgen tot het gepaarde blockchain-gebaseerde online platform.

Top 10 dalers van week 23 2020

In de onderstaande screenshot zie je de top 10 dalers. Ook deze screenshot is om 07:03 genomen van de website Coinmarketcap.

Switch

Switch omschrijft zichzelf als een token exchange met als doel gebruikers de mogelijkheid te bieden naadloos te “switchen” tussen andere activa, cadeaubonnen te kopen, te doneren aan non-profitorganisaties en te gokken. Switch-tokens (ESH) vertegenwoordigen een inkomstenaandeel van 50% van alle vergoedingen die worden geïnd door Switch en SwitchDex.ag, die elke maand wordt uitgezonden naar Switch (ESH) -tokenhouders.

Theta Fuel

Theta Fuel is het tweede token (gastoken) van het Theta-netwerk. Theta Fuel is een native token op de Theta-blockchain. TFUEL maakt on-chain operaties mogelijk, zoals betalingen aan relayers voor het delen van een videostream, of voor het inzetten van of interactie met slimme contracten. Relayers verdienen TFUEL voor elke videostream die ze doorsturen naar andere gebruikers op het netwerk.