Stijgers en dalers week 14, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 14, 2020

Stijgers en dalers uitgelicht

We weten niet wat er de afgelopen week precies aan de hand is, maar voor het eerst sinds wij deze artikelen schrijven (al meer dan 4 jaar) zijn er drie stijgers van boven de 1500% te melden. De afgelopen zeven dagen zijn Elemachain, EDC Blockchain en Gleec met enorme percentages gestegen. Investeerders in een van deze crypto-projecten hebben waarschijnlijk wel een goede week gehad. Let wel goed op dat niet van alle drie de projecten goed te achterhalen valt waar deze stijging vandaan komt. Het neigt dan al snel naar een pump & dump. Daarnaast zijn er ook 7 projecten die in de afgelopen 7 dagen meer dan de helft van hun waarde hebben verloren. Hieronder bekijken we de crypto stijgers en dalers van week 14, 2020.

Grootste stijgers week 14, 2020

Dit is een week met enorm veel grote stijgers. Investeerders in Elemachain, EDC Blockchain en Gleec hebben geen slechte week, als ze op het juiste moment hebben gekocht/verkocht. Het volume is vooral van Elemachain enorm hoog. Is het een Pump & Dump of een echt levensvatbaar project? Als we kijken naar het verleden van de grootste stijgers, kunnen wij alleen zeggen dat je erg voorzichtig moet zijn met projecten uit deze lijst. Natuurlijk zit er wel eens een parel tussen… In de onderstaande screenshot zie je de stijgers van de afgelopen 7 dagen. Deze lijst is afkomstig van Coinmarketcap’s Gainers en Losers.

Grootste stijgers crypto week 14 2020

Elamachain

ELAMACHAIN ​​is een enterprise blockchain-leverancier. ELAMACHAIN ​​biedt een blockchain-computeromgeving voor bedrijven en biedt blockchain-services, chatbot-services en cryptovaluta-betalingssystemen voor detailhandel en e-commerce. Met behulp van snelle servers op basis van systeemhalfgeleiders, biedt ELAMACHAIN ​​technologieën en services die gebruikmaken van AI, BigData en Blockchain-technologie. ELAMACHAIN ​​ontwikkelt algoritmen en ontwerpen voor software en hardware met als doel services te optimaliseren voor snelle prestaties.

EDC Blockchain

EDC Blockchain, gelanceerd in 2015, beschrijft zichzelf als een wereldwijd platform met meerdere valuta’s met een ingebouwde constructeur van munten. Alle EDC-houders zijn naar verluidt opgegaan in masternodes (een soort fonds waarin gebruikers hun munten doneren), waardoor de node EDC kan delven. Gebaseerd op een hybride LPoS-mijnalgoritme en met gebruik van het Bitshares 2.0 Graphene-protocol, levert EDC naar verluidt netwerkbeveiliging bij het implementeren van belangrijke functies, zoals onmiddellijke bevestiging van transacties en stemmen op het netwerk. De laatste EDC-munt wordt geproduceerd op 1 januari 2040. De EDC-gemeenschap overschrijdt naar verluidt meer dan 1 miljoen gebruikers, terwijl de cryptocurrency wordt gebruikt door mensen in 57 landen. EDC richt zich actief op de Zuidoost-Aziatische, Latijns-Amerikaanse en Europese markten.

Grootste dalers week 14, 2020

Natuurlijk zijn er – naast de uitzonderlijke stijgers – ook een aantal grote dalers in de afgelopen 7 dagen. Deze zie je in het onderstaande overzicht. Daaronder bespreken we een aantal dalers van de afgelopen week.

Grootste dalers crypto week 14 2020

Enzo

Enzo is een wereldwijde, digitaal native, door gebruikers ondersteunde cryptocurrency, gebouwd op de basis van blockchain-technologie. Het is ontworpen voor Alfa, een nieuwe sociale ervaring met als doel iedereen over de hele wereld te versterken en te verheffen. Enzo wordt naar verluidt ondersteund door gebruikers en de tijdswaarde die ze genereren met hun deelname aan het netwerk.

RAKUN

RAKUN gebruikt blockchain-technologie om een ​​nieuw entertainmentplatform te creëren. Op RAKUN worden verschillende gebruikersactiviteiten beloond met RAKUN-tokens; hoe hoger de kwaliteit van betrokkenheid binnen de gemeenschap van andere gebruikers, hoe meer RAKUN-tokens worden verdeeld.

De RAKUN-slogan van ‘Overal spelen, altijd spelen’ benadrukt dat het RAKUN-platform zich richt op het ontlenen van echte wereldwaarde aan spelen. Nog een stap verder, RAKUN-tokens kunnen worden ingewisseld voor in-game items en exclusieve content binnen de huidige titels van Good Luck 3, zoals Crypt-Oink Racing Friends. Good Luck 3 heeft tot doel een nieuw spelecosysteem op te zetten dat is gebaseerd op spelen, waar gebruikers spannende inhoud evalueren, tokens verwerven en op hun beurt inhoud kopen / ontgrendelen.

Voor gamers wil RAKUN gebruikers een diepere, meeslepende game-ervaring bieden, door ze via Blockchain te overbruggen naar een nieuw type (game) economie. Voor crypto-enthousiastelingen neemt de waarde van RAKUN-tokens toe door circulatie en echt nut binnen gaming-universums. Good Luck 3, Inc zal als een ervaren gamestudio het RAKUN-ecosysteem blijven uitbreiden met veelbelovende eigen games en games van derden.