Stijgers en dalers week 13, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 13, 2020

Stijgers en dalers uitgelicht

Deze week zijn er – net als vorige week – weer een aantal grote stijgers en dalers in de wondere wereld van cryptocurrency. Electrum Dark staat voorop met een stijging groter dan 9000. Hiermee komt de crypto direct binnen op een mooie plek 428 van Coinmarktcap. Daarnaast zijn er nog meer crypto die een leuke stijging hebben meegemaakt in de een-na-laatste week van maart 2020. Ten opzichte van vorige week hebben minder projecten en cryptovaluta meer dan de helft van hun waarde verloren. Vorige week was écht een waar bloedbad… deze week lijkt meer in lijn met de afgelopen week.

Grootste stijgers week 13, 2020

Hieronder zie je een overzicht van de top 10 stijgers van week 13 2020. Deze week loopt voor dit overzicht van maandag 16 maart tot en met de ochtend van maandag 23 maart. De screenshot is afkomstig van Coinmarketcap. Onder het overzicht bekijken we een aantal projecten in het kort. Let op: Dit is geen handelsadvies.

Electrum Dark Token

Met een stijging groter dan 9000% is dit de absolute grootste stijger van dit moment. Electrum Dark is een werkende real-world cryptocurrency die een volledig functionele gedecentraliseerde markt aandrijft waarmee u gemakkelijk, veilig en anoniem wereldwijd goederen en diensten kunt kopen en verkopen. Het heeft geen echt actieve community en deze grote stijging neigt naar een pump & dump, net als Storeum, dat vorige week meer dan 9000% was gestegen, maar nu in de lijst met grootste dalers staat.

Bitball Treasure

BitBall Treasure (BTRS beschrijft zichzelf als een schatmunt (een vork van Bitball). BTRS zal de enige digitale valuta zijn die kan worden ingewisseld voor schatitems op de Bitball-merchandise-pagina. BitBall Treasure wordt gebruikt voor VIP-SALE-items op zijn handelsplatform Door te betalen via BTRS kunnen gebruikers 20% besparen op transactiekosten.

Curecoin

Curecoin beschrijft zichzelf als een cryptografisch hulpprogramma dat is bedoeld om ASIC-miners te vervangen door berekeningen om wetenschappers te helpen nieuwe medicijnen te vinden in plaats van mijnhash. Het doel van Curecoin is om het onderzoek in de medische wetenschappen met betrekking tot kanker, Alzheimer, antibiotica, diabetes, Huntington, Ebola, Zika, HIV, Parkinson, herbestemming van geneesmiddelen en astrobiologie te versnellen.

Met de release van versie 2.0 van december 2018 beweert Curecoin 90% efficiënter te zijn geworden in vergelijking met ASIC-miners. Het netwerk is overgeschakeld naar pure Proof-of-Stake (gemiddeld ~ 10% beloningen per jaar), waardoor het netwerk van Curecoin veilig blijft.

Grootste dalers week 13, 2020

Hieronder zie je een overzicht van de grootste dalers van de week. Week 13 was vergeleken met week 12 minder heftig qua dalingen. Toch zien we Storeum en Super Bitcoin enorme verliezen noteren. Storeum stond vorige week met stip bovenaan bij de stijgers, maar is nu de grootste daler. Vorige week dachten wij al dat het een pump & dump was. Deze week bleken onze vermoedens waarheid.  Hieronder zie je een overzicht van de top 10 valuta die het meeste zijn gedaald in de afgelopen 7 dagen.

7 dagen dalers week 13

Swap

Swap omschrijft zichzelf als een door de gemeenschap ontwikkelde cryptocurrency die streeft naar robuuste privacy, eerlijkheid van het ecosysteem, volledige transparantie, veilige blockchain en gebruiksgemak. Swap beweert de eerste op CryptoNote gebaseerde munt te zijn die een variant van het Cuckoo Cycle PoW-algoritme gebruikt, dat een bloktijd van 15 seconden heeft. Het project wil de meest efficiënte, stabiele en eerlijkste CryptoNote-munt zijn. Swap beweert geen premie, ontwikkelkosten en ICO te hebben.

ExtStock Token

XT, gelanceerd op 01/02/2020, beweert het officiële ExtStock-uitwisseltoken te zijn dat de basis zal vormen van het toekomstige ExtStock-ecosysteem. Het XT-token werd oorspronkelijk gelanceerd op de Ethereum-blockchain (ERC-20), maar in de toekomst is het de bedoeling om het over te zetten naar de eigen ExtChain-blockchain.