Stijgers en dalers week 12, 2020: Lockdown effect? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers week 12, 2020: Lockdown effect?

Stijgers en dalers uitgelicht

Nog nooit eerder zagen we in de lijst met grootste dalers van de week zoveel projecten die meer dan 50% van hun waarde verloren. Zelfs Coinmarketcap kan ze niet allemaal kwijt in hun standaard overzicht. Er zijn veel meer dan 30 projecten die enorm veel hebben verloren. Folgory Coin is zelfs 97% van de waarde kwijtgeraakt, maar dit heeft een luchtje van een ouderwetse Pump & Dump. Storeum is echter met meer dan 9000 procent gestegen. Deze eerste wereldwijde decentrale peer-to-peer marktplaats weet investeerders te pakken. In de onderstaande blog bekijken we – zoals elke maandag – de grootste stijgers en dalers.

Effect van wereldwijde coronamaatregelen?

Veel mensen hadden verwacht dat met de rode cijfers op de beurs, lockdowns en andere corona-maatregelen, dat men heil zou vinden in bitcoin. Dit blijkt vooralsnog niet zo te zijn, maar we zouden niet gek opkijken als bitcoin uiteindelijk wel een veilige manier van betalen wordt. We op het moment vooral veel rode koersdagen, slechte cijfers en dalingen. Sommige bedrijven die crypto verkopen vonden het – wellicht niet heel netjes – nodig om mailtjes te sturen met daarin dat dit misschien wel hét koopmoment is. Bepaal dit altijd voor jezelf en laat jezelf niet teveel beïnvloeden door bedrijven die er baat bij hebben als jij gaat kopen. Doe goed je eigen onderzoek en bedenk dat – ook al helemaal tijdens deze tijden van crisis – de koersen van cryptocurrencies erg volatiel zijn en dit ook zullen blijven. Vooralsnog blijven de koersen dalen en lijkt Bitcoin en andere altcoins nog niet de veilige haven die we altijd hebben gehoopt. Gaat dit snel omslaan?

De grootste stijgers van week 12 op een rij

Hieronder zie je een overzicht van de grootste stijgers van de afgelopen week op een rij. De grootste stijger is Storeum, een digitale marktplaats. Daarna volgt Bitball, die we vrijwel wekelijks in de grootste stijgers of dalers tegenkomen. De screenshot is genomen van Coinmarketcap om 09:03.

Storeum en STO token

Storeum is een platform dat is gemaakt voor kopers en verkopers over de hele wereld. Met een gebruiksvriendelijk platform voor online winkelbouwers kan elke verkoper zijn eigen etalage creëren om zijn goederen te verkopen, terwijl hij tegen een minimale vergoeding gebruik maakt van het brede scala aan functies van het platform. Onze service biedt geweldige kansen voor zelfstandige ondernemers, kleinschalige fabrikanten, familiebedrijven en makers van handgemaakte ambachten, waaronder een selectie van tools voor directe feedback van klanten, boekhouding, verkoopanalyse, reclame en promotie, evenals een handige, gebruikersvriendelijke vriendelijke interface.

BitBall

Bitball werd gelanceerd in augustus 2018 en streeft ernaar een cryptocurrency te worden die wordt geaccepteerd als betaalmiddel in real-life scenario’s met meerdere hulpprogramma’s. De missie van Bitball is om een ​​ecosysteem te bouwen om de kloof tussen digitale valuta’s, uitwisselingen en klanten te overbruggen. Het begon met een online Barter-platform voor goederen en diensten dat grensoverschrijdende transacties mogelijk maakt met een gebruiksvriendelijke interface voor internationale deelnemers op basis van cryptocurrency en fiat.

BitBall is bedoeld om te worden gebruikt als een middel voor gebruikers op het aankomende Ebarter-platform om producten of diensten over de hele wereld tegen lage kosten te verkopen of te kopen.

ETHBULL en leveraged tokens

FTX Leveraged-tokens zijn ERC20- en BEP2-tokens die gebruik hebben gemaakt van blootstelling aan crypto. Met ETHBULL, een 3x lang ETH-token als voorbeeld, voor elke 1% ETH stijgt per dag, ETHBULL stijgt met 3%; voor elke 1% ETH daalt, ETHBULL daalt 3%.

Gebruikers kunnen leveraged tokens kopen, net als normale tokens op een spotmarkt. Ze hoeven echter geen onderpand, marge, liquidatieprijzen of iets anders te beheren dat een gebruiker met een normale marge moet beheren.

Grootste dalers van week 12 2020 overzicht

Normaal gesproken maken we alleen een screenshot van de top 10, maar in dit geval hebben we de top 30 in de screenshot verwerkt. Deze projecten hebben allemaal meer dan 50% van hun waarde verloren. Nog nooit hebben wij dit – sinds wij dit bijhouden, vanaf eind 2016 – zoveel projecten gezien die met meer dan 60% zijn gezakt. Bekijk het overzicht hieronder.

Dalers week 12 op een rij

Swipe

De Swipe Wallet is ontworpen om Swipe Tokens SXP te vereisen om alle functies van de Wallet uit te voeren. Gebruikers van de Swipe-portemonnee kunnen met hun cryptocurrencies kopen, verkopen en betalen om direct binnen de portefeuilletoepassing te betalen, cadeaubonnen kopen en direct uitwisselen tussen alle ondersteunde activa.

Gebruikers kunnen hun SXP-tokens bij de lancering gebruiken met gelaagde voordelen op basis van het SXP-saldo in het Wallet-contract. Alle Swipe Wallets vereisen een aanbetaling van 1 SXP om on-chain-functies te activeren en te gebruiken op basis van een gecontroleerd Smart Wallet-contract om zijn taken uit te voeren. Het protocol is ontworpen en gebouwd op Ethereum.