Stijgers en dalers crypto week 8 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers crypto week 8

Stijgers en dalers uitgelicht

Voor de grote cryptovaluta was vorige week een vrij rustige, al helemaal vergeleken met de week die daaraan vooraf ging. Voor veel kleinere crypto’s en projecten was het een roerige week. Buiten de top 100 van Coinmarketcap vinden enorme schommelingen plaats. Soms omdat een project gewoon echt goed is en eindelijk de aandacht krijgt die het verdiend. Vaak omdat investeerders en vroege houders van een project aan het handelen zijn. Een enkele keer is het gewoon een ouderwetse pump & dump of dat het project eigenlijk gewoon best slecht is en zijn/haar zaakjes niet op orde heeft. Vandaag bekijken we de stijgers en dalers van week 8.

Stijgers week 8 in een overzicht

In het onderstaande overzicht zie je de stijgers in de cryptowereld van week 8 op een rij. Je ziet de top 10, zoals deze op Coinmarketcap om 08:15 werd weergeven.

Stijgers crypto week 8

Insolar

Insolar is een wereldwijd technologiebedrijf dat publieke en private blockchain-oplossingen bouwt op het Insolar Blockchain Platform, een naar verluidt veilige, flexibele en schaalbare blockchain voor bedrijven.

Insolar Blockchain Platform is een oplossing die interacties tussen bedrijven stroomlijnt. De belangrijkste functies van het platform, zoals beschreven door het team, zijn onbeperkte schaalbaarheid, beveiliging, vereenvoudigde ontwikkeling, interoperabiliteit, gebruikersbescherming en compliance.

Het Insolar-team bestaat uit 70 mensen (waarvan 45 ingenieurs en onderzoekers) in 5 landen, waaronder de VS en Zwitserland. Het team maakt gebruik van de kennis van ingenieurs en veteranen in de industrie om organisaties te helpen bij het verkennen van blockchain-gebruiksgevallen en het aanpakken van technologische, operationele en strategische risico’s.

Enzo

Enzo is een wereldwijde, digitaal native, door gebruikers ondersteunde cryptocurrency gebouwd op basis van blockchain-technologie. Het is ontworpen voor Alfa, een nieuwe sociale ervaring met als doel iedereen over de hele wereld te empoweren en te verheffen. Naar verluidt wordt Enzo ondersteund door gebruikers en de tijdwaarde die ze genereren met hun deelname aan het netwerk.

Dalers week 8 in een overzicht

Natuurlijk hebben ook een groep projecten veel van hun waarde verloren. Hieronder zie je dit in een overzicht terug. Bedenk goed dat als een project bijvoorbeeld 90% inlevert, dat het ook echt maar 10% van de eerdere waarde overhoudt. In de wereld van crypto zijn dit normale percentages, maar eigenlijk is dit verre van normaal.

Dalers crypto week 8

0xcert

0xcert biedt het open-source 0xcert Framework voor het bouwen van krachtige gedecentraliseerde applicaties (dapps) in combinatie met niet-fungibele tokens (NFT’s). Het Framework is een JavaScript-bibliotheek die de tijd, middelen en problemen bij het ontwikkelen van een dapp vermindert. Het 0xcert Framework biedt ondersteuning voor het implementeren van zowel ERC-20 fungible tokens als ERC-721 niet-fungible tokens. De missie is om een ​​blockchain-agnostisch platform te bieden voor het bouwen van dapps.

ZXC (fungible ERC-20 token) is het native utility-token van het 0xcert-protocol en werd geïntroduceerd om uitgevende partijen op één lijn te brengen met dapps en de community. Met de infrastructuur die is gebouwd rond het systeem van slimme contracten, is de primaire rol ervan om de stimuleringsmechanismen te bieden en het ecosysteem te ondersteunen met lage kosten.

WhiteCoin

Whitecoin is een op de gemeenschap gebaseerd decentralisatieproject met meer dan vijf jaar geschiedenis. Het project werd begin 2014 gelanceerd. De belangrijkste leden van het oorspronkelijke ontwikkelingsteam komen uit Nederland, Duitsland, Finland, Australië en andere landen.

De nieuw opgewaardeerde Whitecoin zal het RPOS-mechanisme gebruiken om de functies zoals cross-chain asset management, cross-chain transfer, exchange en cross-chain value transfer te realiseren. De opgewaardeerde Whitecoin-openbare keten biedt drie hoofdfuncties: cross-chain vermogensbeheer, slimme contracten, gedecentraliseerde uitwisselingen en de kernfunctie: mechanismen voor community governance.

De opgewaardeerde Whitecoin is een cross-chain project, dat naar verluidt de functie van cross-chain asset management heeft gerealiseerd. Het team beweert dat het de grootste ketenoverschrijdende publieke keten ter wereld is. Het beoogt een benchmark en demonstratie te bieden voor het doorbreken van de barrières tussen verschillende openbare ketens.