Stijgers en dalers crypto week 3, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stijgers en dalers crypto week 3, 2020

Stijgers en dalers uitgelicht

Normaal gesproken zijn we er op maandagochtend als de kippen bij, maar gisteren zat onze agenda te vol om ook maar iets te schrijven. Toch willen we je het overzicht van de grootste stijgers en dalers van week 3 2020 geven. De screenshot is vandaag vroeg gemaakt, dus het bevat een dag extra vergeleken met normaal. Er zijn geen extreme stijgers te melden deze week. Het is een hele bescheiden week. Bij de dalers zijn er wel 4 projecten die bijna de helft van hun waarde hebben ingeleverd. Ik bekijk een aantal interessante projecten kort.

Grootste stijgers week 3

In de onderstaande screenshot zie je de grootste stijgers van de afgelopen 7 dagen. Er valt eigenlijk niet heel veel te melden over de lijst. Game Stars (GST) heeft een stijging meegemaakt van 171,57 procent, gevolgd door Uquid oin (UQC) met een stijging van 159,26%. Het hoogste volume van de afgelopen 24 uur is voor EQUAD (QuadrantProtocol).

Grootste stijgers week 3 2020

Game Stars

Game Stars (GST) is een cryptocurrency-token en werkt op het Ethereum-platform. Game Stars heeft een huidige voorraad van 264.551,124.979 met? in circulatie. De laatst bekende prijs van Game Stars is $ 0,000728 USD en is de afgelopen 24 uur met -8,26% gedaald. Het handelt momenteel op 8 actieve markt (en) met $ 392.789.785 die de afgelopen 24 uur is verhandeld. Meer informatie is te vinden op https://gamestars.io/.

Blocknet

Het Blocknet-protocol maakt gedecentraliseerde communicatie en uitwisseling tussen verschillende blockchains op een toestemmingloze en betrouwbare manier mogelijk door het gebruik van de TCP / IP-netwerklaag voor communicatie, P2P atomaire swaps met BIP65 voor uitwisseling en een DHT-overlaynetwerk (Service Nodes) voor het hosten van de volledige knooppunten van compatibele blockchains, host-microservices, auditinteracties en anti-spam- en anti-DOS-maatregelen voor het netwerk.

Grootste dalers week 3 2020

Karatgold Coin, adToken, Newton en BitGuild Plat zijn allemaal bijna de helft van hun waarde kwijtgeraakt. Al deze coins hebben een bizar hoog volume in de afgelopen 24 uur. Dit zijn o.a. mensen die de munt snel willen lozen, maar ook pump&dumpers die van de volatiliteit gebruik hebben gemaakt. In de onderstaande screenshot zie je een overzicht van alle stijgers en dalers:

Grootste dalers week 3 2020

KaratGold Coin

Geïntroduceerd in 2018, is de KaratGold Coin (KBC) naar verluidt gekoppeld aan fysiek gestort goud in de vorm van CashGold, een gouden standaard. KBC werd opgericht door KaratGold Coop om de inefficiënties en fragmentatie van het bestaande betalingssysteem aan te pakken. Karatgold (KBC) gelooft samen met het KaratGold Ecosysteem dat het een wereldwijd werkbare oplossing heeft ontwikkeld die verbonden is met goud.

Newton

Newton Project heeft als doel infrastructuur te bouwen voor een gemeenschapseconomie door het aanbieden van diensten rond governance, samenwerking en incentives, Newton omvat een onderliggende publieke keten (New Chain), gedistribueerde opslagservice (New Net) en New IOT (die betrekking heeft op meer dan een dozijn sensoren). Het hoofdnet werd gelanceerd in december 2018, naar verluidt met een structuur van de “Hoofdketen en Subketen”, POA-consensusmechanisme.

Newton heeft ook een Hyper Exchange-protocol, dat bedoeld is voor DApps op gebieden zoals digitale identiteit, krediet, supply chain en digitale marketing. De eerste dApp op Newton is New Mall, een online winkelketen. Newton is ook van plan toepassingen te ondersteunen op gebieden zoals landbouw, toeleveringsketen, betaling, algemeen welzijn en games.