Home Cryptocurrency kopen Stellar Lumens kopen en wallets

Stellar Lumens kopen en wallets

DELEN
Stellar Lumens kopen XRM

Stellar wordt tijdens het handelen afgekort als XLM. Het is – ook in Nederland- een cryptocurrency die je steeds vaker tegenkomt. Je ziet het als tip verschijnen in Facebookgroepen en op meerdere cryptovaluta websites. Stellar Lumens kopen kan helaas nog niet direct met iDEAL. Je moet deze eerst via een exchange verhandelen. Dit lijkt voor de beginner misschien lastig, maar dat valt eigenlijk wel mee. In deze blog leggen we je uit het Stellar Lumens (XLM) kopen werkt en welke wallets je kan gebruiken om deze te bewaren.

Klik hier om direct Stellar Lumens met iDEAL te kopen!


XLM kopen via een exchange

Op het moment zijn er veel exchanges waar je kunt handelen met Stellar. Hier kan je de munt kopen tegen onder andere Bitcoin, Ethereum en USDT. Poloniex is een exchange die het vaakst het hoogste volume van de afgelopen 24 uur heeft. Daarnaast zijn Bittrex en Kraken onze aanraders voor Lumens kopen. Je maakt eerst Bitcoin of Ethereum over naar de exchange. Daarna ga je hiermee stellar kopen. Een uitleg over hoe je bij een exchange koopt hebben wij geschreven voor Cryptopia, maar werkt nagenoeg hetzelfde op de exchanges waar XLM wordt aangeboden. Lees daarvoor onze Cryptopia uitleg.

Bitcoin kopen

Je moet eerst wel beschikken over BTC of ETH. Deze kun je – naar onze mening – het beste bij de volgende aanbieders kopen. Vergelijk ze allemaal eens en kijk waar je de beste prijs kunt vinden.

Stellar wallets

In totaal worden er meer dan 10 soorten wallets aangeboden waar je Stellar in kan bewaren. Deze portemonnees zijn er als desktop wallet, mobiele wallet en online web wallet. Welke je kiest is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Wat je wel altijd moet doen is jouw wallet zo goed mogelijk beveiligen. Zet waar mogelijk de 2staps-verificatie aan, stel een extra pincode en/of wachtwoord in en deel jouw private keys nooit met iemand. Alle wallets kun je op de officiële website via deze link vinden.

DELEN
Vorig artikelQTUM kopen: Exchanges en wallets
Volgend artikelLisk kopen met iDEAL of op een exchange
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here