Home Cryptocurrency kopen Steem Dollar en Steem kopen op een exchange

Steem Dollar en Steem kopen op een exchange

DELEN
Steemit en steem kopen

Steem is de currency van het social media platform Steemit. Hier krijg je te maken met Steem, Steem Power en Steem Dollars. Dit klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat valt best mee. Op de Steem informatiepagina kun je alles lezen over deze digitale valuta. Je kan deze valuta niet direct met iDEAL kopen, maar moet deze verhandelen op een exchange. Ook kun je de valuta gratis verdienen op het platform Steemit. Je kan ook – als je op lange termijn denkt – deze cryptovaluta omzetten naar Steem Power.


Eerst Bitcoin kopen

Om op een exchange te gaan handelen tussen STEEM/BTC of SBD/BTC, moet je wel eerst beschikken over BTC. Bitcoin kopen kan via de onderstaande aanbieders erg gemakkelijk. Als je besluit om bij Litebit te kopen, dan hoef je niet per se zelf een wallet aan te maken. Je kan vanuit een Litebit Wallet cryptovaluta versturen naar een exchange.

Versturen naar een exchange om STEEM of SBD te kopen

Je kan niet op elke exchange deze valuta kopen. De onderstaande drie zijn wat ons betreft de aanraders. Maak een account aan bij de exchange die voor jou het beste aanvoelt. Verstuur daarna jouw BTC naar de website toe. Vanaf hier ga je handelen op de website om Steem te kopen. Ook kun je op de onderstaande websites Steem Dollars kopen.

  • Poloniex
  • Bittrex
  • HitBTC

Handelen en Steem kopen

Je gaat nu zoeken naar de juiste market. In dit geval moet je zoeken naar STEEM/BTC, STEEM/ETH of SBD/BTC. Je vult hier een buy-order in. Dit is een kooporder. Deze wordt weergeven in BTC of ETH. Let dus goed op wat voor order je invult. Je kan eventueel ter referentie kijken naar de laatste koop en verkoop orders. Zo zie je de actuele prijzen en kun je goed een inschatting maken. Als je klaar bent, dan kun je de valuta laten staan (niet echt aan te raden) of versturen naar een wallet van de officiële Steemit website.

DELEN
Vorig artikel18 augustus 2008: Domeinnaam Bitcoin.org geregistreerd
Volgend artikelBytecoin kopen op een exchange (BCN)
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here