StealthCoin: Informatie en hoe XST kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

StealthCoin: Informatie en hoe XST kopen

Een crypto die vrijwel directe transacties biedt met absolute privacybescherming, dat is Stealth. Om dit te kunnen bewerkstelligen maakt Stealth gebruik van ultramoderne cryptografie met een gestroomlijnde blockchain-uitvoering. De technologie die StealthCoin aan het ontwikkelen is heet Quantum Proof-of-Stake (qPoS).

Koop direct StealthCoin (XST) met iDEAL

Cryptocurrencies en privacy

De eerste generatie cryptocurrencies bieden geen privacybescherming. De hele Bitcoin blockchain is openbaar. Dat wil zeggen dat iedereen de transacties tussen accounts kan bekijken op de blockchain. Door het gebruik van analytische datatechnieken kunnen zelfs individuele identiteiten worden bepaald, net als sociale netwerken en relaties tussen adressen. Bedrijven en cybercriminelen kunnen die informatie gebruiken om te verkopen of gepersonaliseerde hacks te ontwerpen die zich richten op specifieke doelen. StealthCoin wil als een van de eerste cryptocurrency wel absolute privacybescherming bieden.

StealthCoin en privacy

De topprioriteit van StealthCoin is privacy en anonimiteit. Stealth wil de meest geavanceerde privévaluta op internet blijven. Met behulp van geavanceerde cryptografische beschermingsfuncties voor alle informatie willen ze blijven zorgen dat de munten privé blijven. Stealth biedt een end-to-end-privacyoplossing door gebruik te maken van een combinatie van exclusieve functies, waaronder een TOR-netwerkintegratie voor privétransacties plus blockchain- en adresduplex-cryptografie die alleen in Stealth te vinden is. Het TOR-netwerk is bewezen beveiligd tegen netwerkanalyse en is de standaard voor het privé houden van netwerkverkeer.

Quantum Proof-of-Stake (qPoS)

Stealth qPoS is de technologie die Stealth aan het ontwikkelen is. Deze technologie verbindt twee verschillende blockchain ledgers om de voordelen van beiden te verenigen. Zo verbinden ze UTXO (unspent transaction outputs) ledger en een account-based ledger. Een UTXO-ledger heeft als toevoeging de cryptografische privacy. Deze ledger verbergt de zender en ontvanger van elke transactie op de blockchain. Het account-based ledger wordt gebruikt voor de bevestiging van een transactie. Deze grootboeken zijn zeer efficiënt en leiden tot een uiterst nauwkeurige planning van blockchainvalidatie door middel van een round-robin proof-of-stake mechanisme.
Iedere validator heeft heel kort de tijd om transacties te valideren, vandaar de naam Quantum Proof-of-Stake.

Beloning van validators (qPoS)

De naam Quantum Proof-of-Stake staat voor de korte tijd die de validator heeft om transacties te valideren. De validator wordt beloond voor ieder block van transacties dat hij verwerkt. Hebben validators genoeg beloningen verzameld op de account-based ledger, dan kunnen beloningen worden verplaatst naar de cryptografische privé UTXO ledger. Validators moeten het recht kopen om transacties te kunnen valideren en ze worden beloond op basis van hun prestaties. Dit maakt qPoS niet alleen uiterst efficiënt, maar ook puur gebaseerd op de vrijemarkteconomie.

StealthCoin kopen

Bij de onderstaande aanbieders kan je Stealth kopen of een andere crypto. Daarmee kan je op een exchange XST kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.