Snel grote bedragen aan XRP (Ripple) kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Snel grote bedragen aan XRP (Ripple) kopen

XRP kopen grote bedragen

Soms kan het zijn dat je snel Ripple wilt kopen voor een groot bedrag. Er zijn enkele bedrijven waarbij dit goed mogelijk is. Hieronder bespreken we de beste mogelijkheid voor mensen die snel voor veel geld en grote bedragen aan XRP willen kopen. Ben je benieuwd wat XRP precies is? Dan kun je een kijkje nemen in onze uitgebreide Ripple voor beginners-gids. Hieronder bespreken we de mogelijkheden voor het kopen van Ripple (XRP) voor hoge bedragen.

Snel voor grote bedragen XRP kopen!

Bitvavo, de beste optie.

De beste optie op dit moment is XRP kopen via Bitvavo. Je kan hier al snel voor hoge bedragen handelen op de exchange. Dit is tevens de goedkoopste optie in Nederland. Je kan gewoon met iDEAL betalen. Bitvavo draait al geruime tijd mee en is sinds het begin de favoriete exchange van Bitcoinsaltcoins. Het bedrijf is in korte tijd geëvalueerd van een kleine exchange, waar je tegen hogere handelskosten met iDEAL crypto kan kopen, naar een grote exchange waarbij je tegen enorm lage handelskosten kan handelen. Het aanbod is met de jaren ook flink uitgebreid. Klik op de onderstaande button om ook te handelen.

Ga naar Bitvavo en maak een gratis account

Grote bedragen XRP (Ripple) kopen

Dit is erg simpel bij Bitvavo.

Stap 1: Ga naar de website van Bitvavo via deze link
Stap 2: Maak een gratis account aan
Stap 3: Doorloop de verificatiestappen. Dit gaat erg snel.
Stap 4: Stort Euro via iDEAL (of een andere betaalmethode naar keuze)
Stap 5: Ga naar de markt voor XRP
Stap 6: Vul in hoeveel XRP je wilt kopen. Dit kan in EUR of XRP
Stap 7: Gefeliciteerd. Je bezit nu XRP! Je kan dit nu versturen of bewaren in de eigen gratis wallet van Bitvavo zelf.

Limiet van kopen op Bitvavo

Bitvavo hanteert geen dagelijkse / wekelijkse / maandelijkse handelslimieten. Zodra je een volledig geverifieerd account heeft, kun je onbeperkt handelen. Let op: als jouw account nog niet volledig is geverifieerd, kunnen er beperkingen gelden.