Snel grote bedragen aan Bitcoin en crypto kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Snel grote bedragen aan Bitcoin en crypto kopen

Stijgers en dalers uitgelicht

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe je snel voor grote bedragen aan cryptocurrency kan kopen. Bij veel aanbieders is het niet mogelijk om voor grote bedragen te kopen binnen een korte tijd. De ene keer duurt de aanmeldprocedure erg lang of ben je weken bezig met verifiëren. Bij een andere aanbieder kan je niet met iDEAL storten, maar ben je afhankelijk van de onhandige internationale overboekingen. In deze blog lees je hoe je snel en eenvoudig veel crypto kan kopen en ook nog eens tegen de laagste handelskosten van Nederland (en misschien wel Europa). Het maakt niet uit of je voor €1000, €5000, €10.000,  €20.000, €50.000, €100.000, €500.000 of meer aan crypto wilt gaan kopen.

GA DIRECT NAAR DE BESTE AANBIEDER

Stap 1: Aanbieder kiezen

In Nederland zijn er meerdere aanbieders actief. Tijdens de hype van 2017 schoten deze aanbieders als paddenstoelen uit de lucht. Enkele zijn er al snel afgevallen. Onze favoriete aanbieder is Binance (maak direct een gratis account aan) Wij werken al meerdere jaren intensief samen met dit Amsterdamse bedrijf. Groot voordeel is ook dat je hier snel voor hoge bedragen aan crypto kan kopen, zonder dat je tegen problemen aanloopt. In de onderstaande tabel zie je onze favoriete aanbieders op een rij. De nummer 1 is het meest geschikt om voor veel geld in één keer aan cryptocurrencies te kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Stap 2: Verifiëren

Om voor veel geld in één keer aan Bitcoin, Litecoin, Ripple of andere altcoins te kopen, moet je jezelf wel verifiëren. Dit moet bij elke aanbieder. Het voordeel van Binance is dat je hier binnen een mum van tijd geverifieerd bent en daarna direct voor veel geld aan de slag kan! Het verificatieproces zou ik hier volledig kunnen beschrijven, maar dat zou overbodig zijn. Het wijst vanzelf en is kinderlijk eenvoudig.

Limieten

Stap 3: Geld storten en handelen

Bij de Nederlandse aanbieder Binance heb je de keuze uit twee exchanges. Je kan op de grote eigen exchange gaan handelen of via het versimpelde menu. In allebei de gevallen betaal je bijna geen handelskosten. Slechts een fractie van een procent. Geld storten kan gewoon met iDEAL of een van de andere betaalopties. Je kan daarna direct aan de slag. Binance hanteert ook geen limiet!

GA DIRECT NAAR DE BESTE AANBIEDER