Home Cryptocurrency kopen SIRIN LABS (SRN): De eerste blockchain smartphone

SIRIN LABS (SRN): De eerste blockchain smartphone

DELEN
sirin labs

SIRIN LABS is een blockchain-platform waarop verschillende producten en diensten uitgebracht worden. Een product op het platform is bijvoorbeeld Finney. Finney is de eerste blockchain smartphone die op de markt wordt gebracht. Vandaag, op donderdag 29 november 2018, is de lancering van de Finney smartphone.

Over SIRIN LABS

Het doel van SIRIN LABS is het overbruggen van de kloof tussen de blockchain-technologie en de massamarkt. Dit wil het platform bereiken door de gebruikerservaring sterk te verbeteren en een cyberbeveiliging aan te leggen van verschillende lagen. Met Sirin OS hebben ze een besturingssysteem ontworpen dat veilig genoeg is voor het opslaan en gebruiken van cryptocurrency in een mobiele omgeving.

Finney: De eerste blockchain smartphone

Finney is de beste cyber-beveiligde, blockchain enabled smartphone met ingebouwde cold-storage wallet en een uniek safe screen voor veilige crypto-transacties. Op donderdag 29 november 2018, vandaag dus, wordt de smartphone gelanceerd. Er is al een mogelijkheid om een pre-order te plaatsen op de Sirin Labs website. Voor deze smartphone betaal je 999 dollar.

finney blockchain smartphone
print screen gemaakt op 29-11-2018 om 09:30

Producten en diensten op Sirin Labs

Naast Finney, de eerste blockchain smartphone die op de markt wordt gebracht, zijn er nog meer producten en diensten verkrijgbaar op het Sirin Labs platform. Je kan bijvoorbeeld Sirin OS aanschaffen. Sirin OS is een besturingssysteem voor de blockchain smartphone. Het besturingssysteem is ontworpen om cryptocurrency op een veilige manier op te kunnen slaan en te kunnen gebruiken. Ook zorgt het systeem voor een cold-wallet. Daarnaast heb je een Sirin-winkel met DApps en de SIRIN LABS brick-and-mortar winkels.

Koers SRN

De SRN-token

Met de utility SRN-token kan je de producten en diensten op het SIRIN LABS-platform aanschaffen. Ik heb de momenteel beschikbare producten en diensten op een rijtje gezet, waarschijnlijk wordt dit lijstje nog uitgebreid. Het eerste product dat je aan kunt schaffen met SRN is de Finney blockchain smartphone. In de Sirin-winkel kan je DApps kopen en je kan Sirin OS aanschaffen. Als laatste kan je SRN-tokens uitgeven in de brick-and-mortar winkels.

SRN Kopen

Deze valuta kun je bij Cryptopia kopen. Hieronder zie je een stappenplan aan de hand van afbeeldingen.

Klik hier en maak een account aan bij Cryptopia

Balans en wallet Cryptopia

Ga naar Balances of wallets en stort Bitcoin of een andere valuta. Heb je nog geen bitcoin? Dat kan je goed bij deze aanbieder kopen.

zoek naar de munt
Zoek linksboven naar de cryptocurrency
Vul aantal in cryptopia
Vul het aantal in dat je wilt kopen en druk op BUY.
DELEN
Vorig artikelTether is terug, platform weer open
Volgend artikelBlockchain netwerk ontwikkelen op Amazon
Puck reist samen met Edwin door Europa als digitale nomade. Zij heeft van Edwin in de afgelopen jaren veel gehoord over crypotocurrencies. Sinds 2018 schrijft zij ook stukjes voor Bitcoinsaltcoins.nl. Daarnaast beheert zij zelf ook meerdere succesvolle websites in meerdere branches.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here