Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

SEC vertraagt Bitcoin ETF beslissing

De Securities en Exchange Commission (SEC) in de Verenigde Staten heeft deze week het besluit betreffende de goedkeuring van een Bitcoin exchange-traded fund (ETF) opnieuw uitgesteld.

Volgens een document vrijgegeven door de SEC, is de nieuwe deadline 27 februari 2019. Zij zullen tot die tijd goed kijken naar de voorstellen voor regelwijzigingen die nodig zijn om een BTC ETF op te nemen.

Voorgesteld door VanEck en SolidX

Het financiële instrument werd voorgesteld door investeringsmaatschappij VanEck en blockchain-onderneming SolidX. Het plan is om het op te nemen in de Chicago Board Options Exchange (CBOE). Wettelijk gezien, toen de voorgestelde regelwijziging voor het eerst werd gepubliceerd in het federale register (2 juli 2018), valt de maximale bedenktijd 240 dagen later. Precies op 27 februari 2019. Het is op dit datum dus “erop of eronder” voor de Bitcoin ETF.

Wat is een ETF?

Een Exchange-Traded Fund, afgekort als ETF, is een fonds dat wordt verhandeld op een aandelenmarkt. Ze fungeren als beleggingsfondsen waarmee iedereen toegang heeft tot een index of grondstof, die beleggers dezelfde winst oplevert als de belangrijkste markten. ETF-aandelen zijn dus een van de populairste uitwisselingsgebruikers vanwege het gemak om in de industrieën te beleggen, zonder dat ze door een fondsbeheerder in rekening worden gebracht. Voordat je een ETF koopt, moet je vcontroleren wat in het fonds is opgenomen.

Investeren in BTC gemakkelijker maken

Tegen 2018 is gemeld dat de SEC het idee overweegt om Bitcoin-ETF te maken. Een Bitcoin ETF zou een investeringstool zijn die Bitcoin als belangrijkst actief gebruikt. Het belangrijkste doel zou zijn om het investeringsproces in cryptocurrency te vergemakkelijken en het aantrekkelijker te maken voor de gemeenschap.

Snel en eenvoudig kopen

Nederlands kopen op het moment Bitcoin eenvoudig met iDEAL. Je kan dit bij de volgende aanbieders goed doen:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Ook interessant
17 maart crypto koers omhoog groen bitcoin
Koersen crypto stijgen flink op 17 maart 2020