Sandbox en Ethereum classic lijken sneller te gaan stijgen dan Ethereum
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Sandbox en Ethereum classic lijken sneller te gaan stijgen dan Ethereum

Crypto nieuws BCAC

Er is veel te doen om de cryptokoersen op dit moment. De etherkoers staat onder druk en de voorspellingen zijn wat voorzichtiger geworden. Het kan zelfs zo zijn at er twee munten zijn die de komende tijd meer potentie hebben om te gaan stijgen. Hierbij worden die kort uitgelicht.

Sandbox

Veel crypto-analisten verwachten dat de koers van The Sandbox dichtbij een einde van koersdaling is. De bodem lijkt in zicht voor deze cryptomunt en de vraag is of de koers dan weer gaat stijgen en zo ja, hoe hard deze gaat stijgen. Dit is nog lastig te voorspellen op dit moment, maar dat er een einde aan de daling komt daar lijken de analisten het unaniem over eens. Of dit daadwerkelijke gebeurt, houden we uiteraard in de gaten.

Ethereum classic lijkt nog niet afgeschreven

Bij deze munt lijkt het marktsentiment vrijwel altijd positief, al blijft de koers nog wel wat moeite te hebben met dit daadwerkelijk waar te maken. De munt schommelt een beetje en lijkt de laatste tijd moeite te hebben om echt de weg omhoog te vinden.

Het goede nieuws is dat de analisten verwachten dat het op korte termijn toch gaat stijgen. Hoe ver en wanneer dat is nog lastig te voorspellen, maar dat dit gaat gebeuren daar lijken de analisten het over eens. Het kan dus maar zo zijn dat Sandbox en Ethereum classic sterker gaan stijgen de komende tijd dan Ethereum zelf. Dit is zeker opvallend en we houden dit nieuws natuurlijk nauwlettend in de gaten.