Home Bitcoin Roadmap van Stellar (XLM) op 25 januari 2018

Roadmap van Stellar (XLM) op 25 januari 2018

DELEN
Stellar Lumens kopen XRM

In de afgelopen dagen zijn de koersen van veel cryptocurrencies redelijk stabiel gebleven. Dit na een periode van een grote daling. De januari cryptocrash zorgde er voor dat sommige digitale valuta tot 50% moesten inleveren. Bij ons springt er één munt nu erg uit: Stellar Lumens. De reden? Op 25 januari 2018 maken zij de roadmap van heel 2018 bekend. Op het moment van schrijven neemt Stellar (XLM) zelfs plek zes in op de website coinmarketcap (link). De Stellar koers is met het nieuws van de komende roadmap bijna 25 procent gestegen.

Direct Stellar XLM kopen met iDEAL? Klik hier!

De roadmap van Stellar in 2018

deze linkOp 25 januari is de roadmap uitgekomen. Het is niet echt een hele volledige roadmap, maar meer een aantal belangrijke speerpunten voor dit jaar. Je kunt deze roadmap terugvinden via


Verwachtingen van de XLM roadmap

In de roadmap wordt verwacht dat Stellar nieuwe update aan gaat kondigen die de munt nog beter en stabieler moet maken. Sommige fans verwachten ook dat er een update komt met de mogelijke grote samenwerkingen tussen Stellar en andere bedrijven in 2018.

Stellar kopen?

Je kan deze munt op meerdere manieren kopen. De makkelijkste manier is om het direct met iDEAL te doen bij Bitvavo (maak een gratis account aan). De munt bewaar je dan in een online Bitvavo wallet. Lees hier voor onze Bitvavo Review. Je kan ook Lumens kopen op een andere manier. Wij hebben al deze manieren beschreven in onze blog over Stellar kopen.

DELEN
Vorig artikelDe opkomst en ondergang van BitConnect: Ponzi en Opgelicht?!
Volgend artikelWaarom investeren in NEO? Een overzicht
BitcoinsAltcoins.nl is een website gericht op alles wat te maken heeft met cryptocurrency. Wij richten ons niet alleen op Bitcoin, maar ook op de honderden altcoins. Al jaren zijn wij groot fan van cryptogeld en wij investeren ook al sinds 2011 in deze revolutionaire valuta. Wij geloven dat het de toekomst is. Jij ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here