Ripple (XRP) voor even de #2 cryptocurrency - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ripple (XRP) voor even de #2 cryptocurrency

Ripple

Op het moment is er een nek aan nek race aan de gang tussen Ripple en Ethereum. Voor heel even was Ripple, met de afkorting XRP, de nummer 2 cryptocurrency. Op het moment van schrijven liggen de market cap (marktkapitalisatie) van de twee valuta nog steeds dicht bij elkaar. Ethereum is wel weer de huidige nummer twee.

Direct Ripple kopen met iDEAL

Flinke koersstijging Ripple

Vandaag is het sowieso een bizarre dag voor Ripple. De Ripple koers steeg in korte tijd enorm. In de onderstaande afbeelding zie je de top 3 munten op een screenshot van vanmiddag. De koersen zijn daarna weer iets gedaald. Desalniettemin noteert Ripple vandaag een stijging van meer dan 50%.

Ripple stijging koers
Bron https://coinmarketcap.com

21 september 2018 – Een groene dag

Veel koersen noteerden groene cijfers. In het onderstaande screenshot van 19:25 zie je de huidige winnaars van de afgelopen 24 uur. Ripple staat op een mooie derde plek. Op de eerste plek staat de munt Bob’s Repair (website), een munt van een bedrijf dat vakmannen in de bouw koppelt aan consumenten. Volgens Business Insider het eerste bedrijf ter wereld dat identiteit van vaklui en gebruikers verifieert op de blockchain.

Groene dag 21 september
Bron https://coinmarketcap.com/gainers-losers/

Ripple kopen

Volgens zakenblad Forbes heeft Ripple de potentie om de nieuwe Bitcoin te worden. In een uitgebreide blog hebben zij de mening over dit onderwerp van experts op een rij gezet (link naar deze blog). Denk jij dat Ripple nog door gaat groeien? Dan is het verstandig om Ripple te kopen. Ripple kopen raden wij aan om bij Bitvavo te doen (maak direct een gratis account aan). Je hoeft dan de munt niet in een eigen wallet op te slaan. Gunstig, omdat het normaal gesproken geld kost om een Ripple wallet te openen. Bij de onderstaande aanbieders kan je Ripple kopen en vaak ook bewaren.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.