Ripple (XRP) prijs stijgt flink, veel positieve aankondigingen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ripple (XRP) prijs stijgt flink, veel positieve aankondigingen

Ripple

Het lijkt wel als het niet goed gaat met de cryptocurrencywereld in het algemeen, XRP het juist goed doet. De afgelopen week heeft Ripple (XRP) een grote koersstijging doorgemaakt. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van Ripple groter dan die van Ethereum. Hierdoor is Ripple weer de nummer 2 cryptovaluta ter wereld. Net als een paar dagen geleden. Het bedrijf Ripple heeft veel positieve aankondigingen gedaan de afgelopen tijd. Ook komt de commerciële lancering van het xRapid platform steeds dichterbij. In deze blog kijken we naar de Ripple verwachting, XRP toekomst en de aankondigingen die gedaan zijn de afgelopen tijd. Bekijk ook eens onze uitgebreide Ripple voor beginners gids

Koop direct Ripple (XRP) met iDEAL

Wat is XRP?

XRP is een van de snelste en meest schaalbare digitale bezittingen die er op het moment beschikbaar is. Het maakt real-time betalingen mogelijk tussen gebruikers overal ter wereld. XRP is de token (cryptovaluta) dat wordt gebruikt op diverse platformen van het bedrijf Ripple. Meer informatie over deze twee termen kun je lezen op onze ripple informatiepagina.

Ripple blijft maar stijgen

Afgelopen week was een zeer interessante week voor Ripple en de XRP markt. De koers is vrijwel elke dag groen geweest. De afgelopen uren is er zelfs weer 15% bijgekomen. Na het weekend en ook gisteren waren er wel kleine verliezen, maar deze zijn vandaag weer opgevangen. Natuurlijk heeft de stijging van Bitcoin een groot effect gehad op de Ripple koers, maar XRP is verder gaan stijgen toen BTC stilstond. Er lijkt zich een bull trend te ontwikkelen.

Koop direct Ripple (XRP) met iDEAL

Pieken en dalen

Op 27 september is er een hele kleine daling ingezet. Deze werd gevolgd door een piek. We houden – net als veel andere mensen (en bedrijven – de Ripple koers goed in de gaten. De odnerstaande analyst van CryptoLauren op Twitter.

Aankondiging en samenwerking Ripple

Een belangrijke aankondiging staat in de onderstaande Tweet: