Ripple Partner Flare lanceert nieuwe crypto-asset voor XRP-houders - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ripple Partner Flare lanceert nieuwe crypto-asset voor XRP-houders

Ripple

De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, heeft aangekondigd dat de partner van Ripple, Flare nieuwe crypto assets gaat lanceren voor XRP-houders. Flare moet het beste van XRP, Avalanche en Ethereum combineren. Het doel is om XRP te combineren met snelle betalingen en daarnaast gebruik te maken van het slimme contracten-platform dat Ethereum biedt.

Combinatie van XRP, Avalanche en Ethereum

Om het te lanceren, heeft Ripple klanten een beloning in Spark beloofd. Deze valuta krijg je als je het Flare-platform gebruikt. Hiermee kan je slimme contract-functies gebruiken op het platform. Het Flare-platform is een nieuw dat klanten slimme contractdiensten biedt met behulp van een virtuele machine die wordt ondersteund door Ethereum. Bovendien maakt Flare gebruik van hetzelfde coderingsschema dat XRP gebruikt en kan het op zijn beurt het gebruik van Flare en XRPL voor de klanten op het platform combineren.

Gratis tokens voor het vasthouden van XRP

Bovendien kunnen gebruikers op het platform gebruik maken van de Spark-tokens om betalingen te doen en te ontvangen, op voorwaarde dat ze de FXRP gebruiken. Opgemerkt moet worden dat de FXRP fungeert als de drijvende kracht achter de slimme contracten die aanwezig zijn op het Flare-platform. Gebruikers mogen de toekomst van de Spark-asset beheren, omdat dit het governance-token op het netwerk is.

XRP kopen

Wellicht dat deze aankondiging iets met de koers gaat doen. Hieronder zie je de koersgrafiek en kun je via de koop-knop direct goedkoop XRP kopen.

Ethereum kopen