Reddcoin kopen iDEAL en op een exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Reddcoin kopen iDEAL en op een exchange

Reddcoin coin review

Reddcoin is een sociale media currency. Het wil microtransacties mogelijk maken op alle social media platformen. Mensen die bijvoorbeeld hun favoriete streamer op Twitch, een YouTuber of een familielid een fooi of geld wil geven, kunnen dat in de toekomst wellicht met Reddcoin doen. Deze cryptovaluta wordt afgekort als RDD. Reddcoin kopen kun je direct met iDEAL doen. Ook is het mogelijk om deze te kopen op een exchange, zoals Cryptopia en Yobit. In deze blog bespreken wij de mogelijkheden voor Reddcoin kopen en welke wallets je het beste kan gebruiken.

Direct kopen met iDEAL? Klik hier!

Eerst een wallet downloaden

Om Reddcoin te ontvangen heb je grofweg twee keuzes: Een gratis Litebit online wallet nemen of zelf een wallet downloaden. Op het moment van schrijven is er nog geen mobiele wallet beschikbaar. De Reddcoin mobile wallet wordt in Q1 of Q2 van 2018 verwacht. Wij raden voor de beginner een Litebit Wallet aan. Wil je toch een eigen wallet downloaden, dan kun je op de officiële website (link) een actueel overzicht zien van de beschikbare wallets.


Reddcoin kopen iDEAL

Nu je een wallet hebt uitgekozen, kun je beginnen met het kopen van RDD. Dit kan gelukkig erg makkelijk met iDEAL. Wij hebben een uitgebreid stappenplan geschreven over Cryptocurrency kopen met iDEAL. Deze kun je raadplegen als je RDD op deze manier wilt gaan kopen. In het kort moet je de volgende stappen ondernemen:

  • Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt. Kies je voor de gratis Litebit wallet? Dan mag je deze stap overslaan
  • Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
  • Kies bovenin de optie RDD
  • Vul in hoeveel je Reddcoin je wilt kopen. Dit kan in EUR of RDD ingevuld worden.
  • Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
  • Betaal met iDEAL
  • Wacht af tot RDD in jouw wallet verschijnt

ReddCoin kopen iDEAL

RDD op een exchange kopen

Er zijn meerdere exchanges te vinden voor deze cryptovaluta. Reddcoin kopen op een exchange kan onder andere bij Yobit (maak een account) en Cryptopia (onze favoriet). Wij hebben een uitgebreide uitleg geschreven over hoe Cryptopia werkt. Deze kun je vinden bij ons Cryptopia voor beginners. Je moet wel eerst beschikken over Bitcoin. Deze kun je snel en gemakkelijk kopen bij de onderstaande aanbieders. Bij Litebit kun je eventueel kiezen om een gratis Bitcoin wallet te gebruiken. Bij de andere aanbieders moet je zelf beschikken over een Bitcoin wallet.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.