Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Redd-ID van Reddcoin

Redd-ID reddcoin

Redd-ID is een feature van de digitale valuta Reddcoin. Vorige maand is Redd-ID eindelijk geïmplementeerd. Iets wat al geruime tijd op de planning stond bij de ontwikkelaar John Nash. Reddcoin is een cryptocurrency met een focus op sociale media. Je kan nu op diverse sociale media mensen een tip oftewel fooi geven. In deze blog bekijken we Redd-ID nader en bekijken we de huidige Reddcoin koers. We beginnen met een korte uitleg over de nieuwe feature zelfs.

Wat is Redd-ID?

Redd-ID maakt het mogelijk om betalingen naar andere mensen te versturen via diverse sociale media. Het is een unieke service op blockchainniveau, waarop de gebruiker een gebruikersnaam kan registreren. Enkele kenmerken van het nieuwe Redd-ID zijn:

 • Redd-ID is een nieuwe blockchain identiteitsservice.
 • Deze service maakt het mogelijk om een of meerdere gebruikersid’s te creëren en deze te koppelen aan een walletadres.
 • Elk ID wordt geverifieerd en vastgelegd op de blockchain en gelinkt aan een Reddcoin adres
 • Redd-ID kan gebruikt worden voor het verzenden en ontvangen van en naar Reddcoin nicknames.
 • Gebruikers-ID’s zijn publiek toegankelijk en kunnen doorzocht worden.
 • De gebruiker kan zelf instellen hoeveel informatie er wordt vrijgegeven.
 • Elk profiel kan gelinkt worden aan meerdere sociale identiteiten (bijvoorbeeld Facebook en Twitter).
 • Een Redd-ID registeren brengt kosten met zich mee.
 • Het verschilt per nickname hoe duur het is. Een korte nickname is duurder dan een langere. Bijvoorbeeld korte namen als “Bart” kosten meer geld dan Bart1988.id.
 • De fee die betaalt wordt voor het registeren wordt weggegeven aan de mensen die Reddcoin staken.
 • Redd-ID’s zijn verhandelbaar
 • Meer informatie kun je vinden op de officiële website (link).

Het belangrijkste van Redd-ID is echter de mogelijkheid om kleine hoeveelheden Reddcoin te verzenden naar andere mensen via sociale media, zoals Facebook, Reddit, Twitter en nog veel meer.

De Reddcoin koers

Toen Redd-ID werd vrijgegeven was er een grote koersstijging. Daarna is de koers licht gedaald. Nu lijkt RDD weer iets aan te sterken. Wij hebben in onze Reddcoin review uitgebreid beschreven hoe wat wij van de munt vinden en wat denken hoe de Reddcoin toekomst er uit gaat zien. Hieronder zie je de huidige Reddcoin koers van de afgelopen maand:

Reddcoin kopen

Wil je ook andere mensen een bedrag in Reddcoin tippen en een unieke Redd-ID registeren? Dan moet je eerst Reddcoin kopen. Dat kan het beste direct via iDEAL bij de onderstaande aanbieders. Bitvavo en Litebit bieden deze munt onder andere aan. Onze favoriet om Reddcoin te kopen en te bewaren is Bitvavo.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

 

Ook interessant
exchange_nl
Bitvavo Guide: Uitleg exchange, handelskosten en instellingen