Home Nieuws en overig Redd-ID van Reddcoin

Redd-ID van Reddcoin

DELEN
Redd-ID reddcoin

Redd-ID is een feature van de digitale valuta Reddcoin. Vorige maand is Redd-ID eindelijk geïmplementeerd. Iets wat al geruime tijd op de planning stond bij de ontwikkelaar John Nash. Reddcoin is een cryptocurrency met een focus op sociale media. Je kan nu op diverse sociale media mensen een tip oftewel fooi geven. In deze blog bekijken we Redd-ID nader en bekijken we de huidige Reddcoin koers. We beginnen met een korte uitleg over de nieuwe feature zelfs.

Wat is Redd-ID?

Redd-ID maakt het mogelijk om betalingen naar andere mensen te versturen via diverse sociale media. Het is een unieke service op blockchainniveau, waarop de gebruiker een gebruikersnaam kan registreren. Enkele kenmerken van het nieuwe Redd-ID zijn:

 • Redd-ID is een nieuwe blockchain identiteitsservice.
 • Deze service maakt het mogelijk om een of meerdere gebruikersid’s te creëren en deze te koppelen aan een walletadres.
 • Elk ID wordt geverifieerd en vastgelegd op de blockchain en gelinkt aan een Reddcoin adres
 • Redd-ID kan gebruikt worden voor het verzenden en ontvangen van en naar Reddcoin nicknames.
 • Gebruikers-ID’s zijn publiek toegankelijk en kunnen doorzocht worden.
 • De gebruiker kan zelf instellen hoeveel informatie er wordt vrijgegeven.
 • Elk profiel kan gelinkt worden aan meerdere sociale identiteiten (bijvoorbeeld Facebook en Twitter).
 • Een Redd-ID registeren brengt kosten met zich mee.
 • Het verschilt per nickname hoe duur het is. Een korte nickname is duurder dan een langere. Bijvoorbeeld korte namen als “Bart” kosten meer geld dan Bart1988.id.
 • De fee die betaalt wordt voor het registeren wordt weggegeven aan de mensen die Reddcoin staken.
 • Redd-ID’s zijn verhandelbaar
 • Meer informatie kun je vinden op de officiële website (link).

Het belangrijkste van Redd-ID is echter de mogelijkheid om kleine hoeveelheden Reddcoin te verzenden naar andere mensen via sociale media, zoals Facebook, Reddit, Twitter en nog veel meer.

De Reddcoin koers

Toen Redd-ID werd vrijgegeven was er een grote koersstijging. Daarna is de koers licht gedaald. Nu lijkt RDD weer iets aan te sterken. Wij hebben in onze Reddcoin review uitgebreid beschreven hoe wat wij van de munt vinden en wat denken hoe de Reddcoin toekomst er uit gaat zien. Hieronder zie je de huidige Reddcoin koers van de afgelopen maand:

Reddcoin kopen

Wil je ook andere mensen een bedrag in Reddcoin tippen en een unieke Redd-ID registeren? Dan moet je eerst Reddcoin kopen. Dat kan het beste direct via iDEAL bij de onderstaande aanbieders. Bitvavo en Litebit bieden deze munt onder andere aan. Onze favoriet om Reddcoin te kopen en te bewaren is Bitvavo.

 

DELEN
Vorig artikelRabobank en blockchain
Volgend artikel4Chan en cryptocurrency
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here