Radium kopen iDEAL of exchanges - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Radium kopen iDEAL of exchanges

Radium kopen iDEAL

Radium kopen kan op verschillende manieren. Deze cryptovaluta kan worden gekocht met de betaalmethode iDEAL. Ook kun je het verhandelen op een exchange of omwisselen via Changelly. De eerste methode is het beste voor beginners, maar ook de andere opties zijn zeker niet zo moeilijk als je denkt. Dit cryptogeld heeft een in het verleden grote schommelingen in de Radium koers gehad. Daarom is het wellicht een favoriete munt van veel daytraders geworden. In deze blog leggen we je de manieren uit hoe Radium kunt kopen en welke RADS wallet je het beste kunt gaan gebruiken. Ook lees je informatie en stappenplannen om je op weg te helpen als je voor het eerst Radium kopen wilt.


Starten met een wallet

Het beste kun je de officiële wallet gebruiken. Deze kun je vinden op de website van het bedrijf achter deze cryptovaluta. Daarnaast kun je daar ook een paper wallet downloaden. Dit is de meest veilige manier om de Radium op te slaan. Het beste voor beginners is de optie om gratis bij Litebit een wallet aan te maken. Tijdens het kopen kies je voor de optie “Gebruik Litebit Wallet”, in plaats van een ontvangstadres invullen. Hieronder de opties met de bijbehorende links:

Radium kopen iDEAL

Om deze cryptomunt te kopen met iDEAL moet je naar een van onze favoriete partners Litebit gaan. Dit kun je doen via deze link. Je maakt hier een account aan en verifieert deze. Wij hebben een uitgebreid Litebit stappenplan voor beginners geschreven, mocht je er niet uitkomen. Daarna volg je de volgende stappen om Radium met de betaalmethode iDEAL te kopen:

  1. Ga naar de website van Litebit via deze link
  2. Zoek bovenaan de optie RADS kopen
  3. Vul in hoeveel RADS je wilt hebben of hoeveel euro je totaal uit wilt geven
  4. Gebruik een gratis Litebit wallet of voer het ontvangstadres in van een andere Radium wallet. Tip: kopieer en plak dit adres. Als je het typt is de kans op een fout maken erg groot.
  5. Betaal via iDEAL en wacht totdat de Radium in jouw digitale portemonnee staan

Omwisselen via Changelly

Changelly is een soort wisselkantoor. Je kan hier met meer dan 50 soorten cryptovaluta ruilen tegenover elkaar. Je moet dan wel eerst over een andere cryptovaluta beschikken om mee te ruilen. Dit kan bijvoorbeeld Bitcoin, Ether, Litecoin, Waves en nog veel meer andere zijn. Wij hebben een Changelly uitleg voor beginners geschreven. Het is ook mogelijk om dit te doen met Radium.

Radium kopen wisselen changelly

Kopen op een exchange

Op onze Radium informatie pagina kun je zien op welke exchanges je Radium kunt kopen en verkopen. Je gaat dan handelen tussen BTC/RADS of andersom. Ook voor deze optie moet je eerst beschikken over Bitcoin of een andere valuta die aangeboden wordt. Dit kun je goed bij de onderstaande aanbieders kopen.