QTUM kopen: Exchanges en wallets - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

QTUM kopen: Exchanges en wallets

Cryptopia beginners QTUM kopen

Deze cryptocurrency heeft –volgens de fans- het beste van Ethereum en Bitcoin gecombineerd. De coin staat dan ook bij veel experts hoog aangeschreven. Helaas is het voor beginners niet heel erg makkelijk om deze te kopen. Je kan QTUM kopen niet doen via iDEAL. Wel is het redelijk simpel om deze cryptovaluta te kopen op een echange. Het kost alleen wat meer tijd dan direct met iDEAL. Hieronder beschrijven we de beste manieren om dit cryptogeld te kopen. Ook komen de beste wallets aan bod. Voor de beginner hebben we links gemaakt naar de door ons geschreven stappenplannen om bijvoorbeeld QTUM te kopen bij Cryptopia (maak hier een gratis account).


QTUM kopen via een exchange

Deze crypto wordt bij veel exchanges aangeboden. Zo kan je kiezen tussen onder andere Cryptopia (stappenplan Cryptopia), Bittrex, Bithump, Binance en Coinone. Welke je gaat gebruiken is een kwestie van smaak en vertrouwen. De ene echange zal je beter liggen dan een andere. Je stort eerst Bitcoin (BTC) naar de echange toe. Daarna ga je handelen tussen BTC/QTUM. Bij sommige websites is het ook mogelijk om te ruilen tussen USD, ETH, KRW en LTC. Daarna laat je de QTUM staat op de exchange (alleen kleine hoeveelheden) of verstuur je deze naar een eigen (offline) wallet. Dit is veiliger voor grotere hoeveelheden, omdat je de coins zelf beheert. Als de exchange bijvoorbeeld failliet gaat, dan heb je nog steeds jouw coins.

Bitcoin kopen

Je moet eerst wel beschikken over BTC, LTC of ETH. Deze kun je – naar onze mening – het beste bij de volgende aanbieders kopen. Vergelijk ze allemaal eens en kijk waar je de beste prijs kunt vinden.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

QTUM wallets

Er zijn verschillende wallets beschikbaar. Je hebt onder andere de keuze tussen een mobiele wallet, desktop wallet en een paper wallet. Je kunt een mooi stappenplan (Engels) hier vinden voor de desktop wallet. De mobiele wallet kun je vinden in de Appstores. Een stappenplan (Engels) kun je hier vinden.