Home Cryptocurrency kopen Provoco Token (VOCO): Ga de uitdaging aan!

Provoco Token (VOCO): Ga de uitdaging aan!

DELEN
provoco

Zie jij de kracht van beloningen voor het aangaan van bepaalde uitdagingen? Dan is de Provoco Token misschien de cryptovaluta voor jou. Bekijk uitdagingen die anderen aan zijn gegaan, ga zelf uitdagingen aan met anderen of daag jezelf uit. Gebruik de token om jouw doelen op het gebied van sporten, voeding, reizen, gezondheid en/of leren te behalen.

Drie onderdelen van het Social Challenge Network

Provoco bestaat eigenlijk uit drie verschillende onderdelen. Het eerste onderdeel is de challenge app, het tweede is het challenge netwerk en het laatste onderdeel is het challenge project.
De app is vooral bedoeld voor het plezier en de geldbeloningen die je met verschillende uitdagingen kunt verdienen. Op het challenge netwerk kan je jouw ervaringen delen met anderen. En het challenge project wordt ingezet voor wereldgeluk en sociaal goed.

Hoe maak je kans op VOCO-tokens als beloning?

Er zijn twee manieren waarop je VOCO-tokens kan verdienen. Zo kan je tokens verdienen door het aangaan van verschillende uitdagingen. In het onderstaande filmpje zie je een voorbeeld van een avontuurlijke challenge. Ook kan je de tokens verdienen als beloning voor dagelijkse sociale activiteiten. Denk hierbij aan het plaatsen van inhoud, liken, stemmen en andere activiteiten. Iedere maand kan je stemmen op de leukste uitdaging. Degene die de meeste stemmen heeft gekregen krijgt een prijs.

Meer over de challenges

Met uitdagingen, prestaties en dagelijkse activiteiten kan je beloningen verdienen. Deze beloningen kunnen in vele vormen betaald worden. Denk aan een betaling in VOCO-tokens, cryptocurrency, fiat-valuta of verschillende fysieke prijzen. Je kunt betaald worden door bedrijven of door andere deelnemers. Je kan ook livevideo’s maken als je bezig bent met jouw uitdaging. Deze video’s kan je delen als direct-message naar vrienden, in bepaalde groepen of openbaar.
Je kunt challenges ook gebruiken om geld in te zamelen voor een goed doel. Door de garantie van verplichte betaling van deelnemers, zul je met deze uitdagingen meer geld ophalen dan op andere kanalen.

DELEN
Vorig artikelWeek 44: De 10 grootste stijgers en dalers
Volgend artikelFanChain (FANZ): De grootste cryptocurrency in de sportwereld
Puck reist samen met Edwin door Europa als digitale nomade. Zij heeft van Edwin in de afgelopen jaren veel gehoord over crypotocurrencies. Sinds 2018 schrijft zij ook stukjes voor Bitcoinsaltcoins.nl. Daarnaast beheert zij zelf ook meerdere succesvolle websites in meerdere branches.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here