Power Ledger kopen: POWR kopen uitleg - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Power Ledger kopen: POWR kopen uitleg

Power Ledger kopen

Power Ledger met de afkorting POWR is een Australisch bedrijf. Het is een cryptocurrency gebaseerd op blockchaintechnologie. Ook is het een energie-handelsplatform dat gedecentraliseerde aankoop en verkoop van duurzame energie mogelijk maakt. Het systeem werkt in twee blockchain-lagen: POWR en Sparkz. Deze blog focust zich op de POWR-tokens, waarmee het netwerk in leven wordt gehouden. Deze cryptocurrency kan je op verschillende manieren kopen. Hieronder lees je over de twee beste manieren voor POWR kopen. Je kan het bijvoorbeeld direct met iDEAL kopen of op een grote exchange ruilen tegen bijvoorbeeld Ether of Bitcoin. Per stappenplan geef ik aan of het voor beginners geschikt is.

Power Ledger kopen iDEAL

Power Ledger kopen met iDEAL Bitvavo

De snelste manier en best geschikt voor beginners én gevorderden

Er zijn meerdere exchanges en crypto brokers waar je deze cryptovaluta kan kopen. Mijn favoriet is Bitvavo. Je kan hier POWR kopen en opslaan in een gratis online Power Ledger wallet. Je koopt hier gewoon cryptovaluta met iDEAL en binnenkort op de eigen Bitvavo exchange. Hieronder zie je een stappenplan voor het kopen van deze crypto. Als je dit volgt, weet je zeker dat het goed gaat en je binnen een mum van tijd in het bezit bent van deze valuta!

iDEAL stappenplan

 1. Open de website van Bitvavo via deze link.
 2. Maak een nieuw account of log in op een bestaand account
 3. Druk op euro’s storten en stort via jouw Nederlandse bank met iDEAL. Je kan ook een overschrijving doen, maar deze is niet direct binnen.
 4. Scroll in het dashboard naar de valuta Power Ledger (POWR) en klik hier op
 5. Druk op de knop kopen en vul in hoeveel euro of hoeveel POWR je wilt gaan kopen.
 6. Na het bevestigen wordt de order binnen enkele seconden uitgevoerd.
 7. Bewaar POWR in de online Bitvavo wallet of stuur deze naar een eigen wallet toe. Op de officiële website van het project kun je meerdere wallets vinden.

Meerdere exchange voor Power Ledger

Power ledger exchanges POWR

Niet de meest eenvoudige manier, wel de goedkoopste

Op de website Coinmarketcap kun je alle markten vinden voor deze crypto. Power Ledger kan je kopen op meerdere exchanges. Je doet dan wel een extra stap vergeleken met het bovenstaande stappenplan. Je moet eerst zelf Bitcoin kopen of een andere geschikte munt om mee te handelen. Vaak is Ethereum hier ook goed voor geschikt. Ik handel het meeste op de exchange Binance. Hieronder vind je het stappenplan over het kopen van crypto op Binance.

Binance stappenplan

 1. Ga naar de exchange via deze link
 2. Log in op een bestaand account of maak een nieuw account aan.
 3. Stort BTC of ETH
 4. Ga naar het exchange tabblad en zoek de markt voor POWR/BTC of POWR/ETH, afhankelijk van de crypto in jouw wallet bij Binance
 5. Maak een market order aan en wacht tot deze gevuld is